سهمیه خرداد ماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه خرداد ماه از مجموعه فرهنگی رفاهی شماره ۴ دانشگاه ( ویلاهای چادگان ) به شرح ذیل اعلام می گردد.

تاریخ ۱۳۹۶/۰۳/۱۲ لغایت ۱۳۹۶/۰۳/۱۴ جمعاٌ ۳ سهمیه

تذکر:

۱-اولویت با متقاضیانی می باشد که تا کنون از امکانات این مجموعه استفاده ننموده اند.

۲-همکارانی که از تاریخ ۱۳۹۴/۰۱/۰۱ تا کنون از امکانات این مجموعه استفاده نموده اند ، ثبت نام نمی شوند.

۳-تعرفه های استفاده از ویلا از تاریخ ۱۳۹۶/۰۱/۰۱ به ازاء هر شب در ایام غیر تعطیل  ۷۰۰/۰۰۰ ریال و برای پنجشنبه ، جمعه و ایام تعطیل ۸۰۰/۰۰۰ ریال تعیین می گردد.

۴- متقاضیان می توانند درخواست کتبی خود را حداکثر تا ۵ روز قبل از عزیمت به واحد روابط عمومی شبکه بهداشت ارسال نمایند تا پس از بررسی و قرعه کشی معرفی نامه آنان صادر گردد.

برگزاری دومین نمایشگاه خطرسنجی سکته های قلبی، مغزی و سرطان ها

دومین نمایشگاه خطرسنجی سکته های قلبی، مغزی و سرطان ها در تاریخ ۱۳۹۶/۰۲/۲۸ در محل پارک لاله نایین با همکاری صمیمانه جمعی از بهورزان و کارشناسان مبارزه با بیماری ها از ساعت ۶ عصر تا ۱۰ شب ادامه داشته و با استقبال بی نظیر مردم همراه بود.همچنین در این نمایشگاه، غرفه آموزش و اطلاع رسانی در زمینه بیماری ایدز، سالک، تب مالت، پیشگیری و کنترل حوادث ترافیکی ، واکسیناسیون و اهمیت ایمن سازی به همراه توزیع پمفلت های آموزشی مرتبط دائر بوده و توسط کارشناسان مربوطه آموزش و اطلاع رسانی به عموم جامعه انجام گردید.

برگزاری کلاس آموزشی آشنایی با دستگاهها و تجهیزات پرتابل کنترل مواد غذایی

در تاریخ ۱۳۹۶/۰۲/۲۸ کلاس آموزشی با موضوع آشنایی و کاربرد دستگاهها و تجهیزات پرتابل مواد غذایی در محل واحد مهندسی بهداشت محیط برگزار گردید. در این جلسه در ارتباط با نحوه استفاده از دستگاههای مذکور در بازرسی های بهداشتی جهت کنترل مواد غذایی آموزشهای لازم ارائه گردید.

فعالیتهای روز جهانی فشار خون در مرکز بهداشتی درمانی بافران

فعالیتهای روز جهانی فشار خون در مرکز بهداشتی در مانی بافران :

-برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از فشار خون بالا در مجتمع بقیه اله بافران جهت عموم مردم توسط خانم مفیدی

-برپایی پایگاه سلامت و انجام خطر سنجی افراد بالای ۳۰ سال در محل مجتمع بقیه اله بافران

-توزیع معرفی نامه های انجام آزمایش رایگان قند و چربی جهت افراد بالای ۳۰ سال

-برگزاری کلاس آموزشی پیشگیری از فشار خون ویژه رابطین

-آموزش عملی نحوه اندازه گیری فشارخون با حضور رابطین و جوانان توسط پزشک مرکز

-انجام مراقبت میانسالان و سالمندان در پایگاه سلامت

اطلاعیه

با توجه به نامه شماره ۲۳۹۶۲۰ مورخ ۱۳۹۵/۱۱/۱۳ رئیس محترم منطقه ۶ سازمان بازرسی کل کشور به اطلاع می رساند دانشگاه صنایع و معادن حق اعطای مجوز برگزاری دوره  و یا نمایندگی به سایر موسسات به عنوان مجری برگزاری دوره های آموزش عالی را نداشته و مدارک تحصیلی این مرکز به منظور استخدام ، ارتقاء رتبه یا طبقه شغلی ، دریافت حقوق و مزایا کسب رتبه پیمانکاری و مشاوره و سایر مجوزهافاقد اعتبار است  همچنین پذیرش دانشجو توسط سازمان مدیریت صنعتی مغایر با ضوابط قانونی بوده و مدارک صادر شده فاقد اعتبار است .

اطلاعیه

به اطلاع همکاران محترم می رساند سامانه نظام پیشنهادهای دانشگاه به آدرس الکترونیکی http://suggest.mui.ac.ir از روز شنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۲/۱۶ بازگشایی و آماده دریافت نظرات و پیشنهادات سازنده همکاران می باشد .

برگزاری کلاس آموزشی تخمدان پلی کیستیک و ناباروری

با هماهنگی واحد آموزش سلامت و به همت واحد سلامت جمعیت و خانواده در تاریخ ۱۳۹۶/۰۲/۲۱ کلاس آموزشی با عنوان تخمدان پلی کیستیک و ناباروری ویژه مددجویان کمیته امداد برگزار گردید . در این جلسه کارشناس برنامه سلامت میانسالان مطالبی در خصوص معرفی تخمدان پلی کیستیک ، عوامل ایجاد کننده آن و علائم بیماری و ... بیان نمودند همچنین بسته های آموزشی بین مدعوین توزیع گردید در پایان از مدعوین خواسته شد در صورتی که تا کنون جهت تشکیل پرونده مراقبت های ادغام یافته سلامت میانسالان اقدام نکرده اند به مراکز بهداشتی تحت پوشش خود مراجعه نمایند.

پیام تبریک به مناسبت روز مدارک پزشکی

مدارك پزشكي به عنوان محك ذيقيمتي از فعاليت هاي گروه بهداشتي و پزشكي و شاخص فعاليت كادر بيمارستاني،والاترين و با ارزشترين اهرم برنامه ريزي و تصميم گيري هاي مديريتي در در رده هاي اقتصادي،بهداشتي،آموزشي و پژوهشي مي باشد،نامگذاري اين روز به منظور ارج نهادن و يادآوري خدمات پرسنل مدارك پزشكي قابل اهميت است،اين روز را به پرسنل خدوم و زحمت كش اين واحد تبريك عرض مینماییم .

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان نایین

برگزاری نمایشگاه خطرسنجی سکته های قلبی، مغزی و سرطان ها

نمایشگاه خطرسنجی نمایشگاه خطرسنجی سکته های قلبی، مغزی و سرطان ها در محل پارک غدیر نایین با همکاری صمیمانه جمعی از بهورزان و کارشناسان مبارزه با بیماری ها از ساعت ۶ عصر تا ۹ شب ادامه داشته و با استقبال بی نظیر مردم همراه بود.همچنین در این نمایشگاه، غرفه های آموزش و اطلاع رسانی در زمینه بیماری ایدز، سالک، تب مالت، پیشگیری و کنترل حوادث ترافیکی به همراه توزیع پمفلت های آموزشی مرتبط دائر بوده و توسط کارشناسان مربوطه آموزش و اطلاع رسانی به عموم جامعه انجام گردید.

تقدیر از پرسنل ماما به مناسبت روز جهانی ماما

شنبه ۱۶ اردیبهشت به مناسبت روز جهانی ماما توسط مدیر و معاون بهداشتی شبکه بهداشت از  ماما های شاغل  در ستاد شبکه ، بیمارستان ،پایگاه شهید حسینی ، مراکز خدمات جامع سلامت شهدا و بافران تقدیر به عمل آمد.