قابل توجه همکاران گرامی

به اطلاع می رساند با توجه به برگزاری آزمون الکترونیکی خود مراقبیت «پوکی استخوان» و «کوله پشتی سالم» جهت ثبت نام و شرکت در آزمون فوق الذکر لازم هر فرد مشخصات ذیل را تا ۴۸ ساعت آینده به آدرس elearning. dra@ gamil.com ایمیل نمایند. ضمناً سرکار خانم ماندگار با شماره تلفن ۸۸۹۹۴۴۸۷-۰۲۱ پاسخگوی سوالات می باشند.
نام -نام خانوادگی -ایمیل -کد ملی -دانشگاه علوم پزشکی-استان -شهرستان

برگزاری دوره آموزشی تفسیر EKG

روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۵/۱۰/۲۶ کنفرانس یک روزه تفسیر EKG با امتیاز آموزش مداوم جهت پزشک ، پرستار و تکنسین فوریتهای پزشکی شاغل در شبکه در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان نایین برگزار گزدید.

همکار محترم جناب آقای دکتر نقیب زاده

مصیبت وارده را خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال علو درجات آن مرحوم و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواستاریم ما را در غم خود شریک بدانید.

اطلاعیه

شبکه بهداشت و درمان در نظر دارد امور تایپ و تکثیر را از طریق برگزاری مزایده به بخش خصوصی واگذار نماید .

شرایط عمومی شرکت در مزایده :

۱-مدت انجام ارائه خدمات موضوع استعلام از تاریخ ۱۳۹۵/۱۲/۰۶ لغایت ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ خواهد بود

۲- مهلت اخذ استعلام از دوشنبه ۱۳۹۵/۱۰/۲۷ لغایت پنج شنبه ۱۳۹۵/۱۰/۳۰ می باشد.

۳- آخرین مهلت تحویل اسناد به صورت حضوری تا پایان وقت دوشنبه ۱۳۹۵/۱۱/۲۵می باشد.

برگزاری جلسه آموزشی مدیریت کاهش خطر بلایا

با هماهنگی واحد آموزش سلامت و واحد بلایا جلسه آموزشی با موضوع مدیریت کاهش خطر بلایا در تاریخ ۱۳۹۵/۱۰/۲۰ برای رابطین ادارات برگزار گردید در این جلسه جناب آقای قیصری مسئول واحد بلایا شبکه در خصوص اهمیت پرداختن به موضوع سطوح مدیریت بحران ، فازهای مدیریت بحران و ماموریت برنامه SARA مواردی را عنوان نمودند در پایان جلسه پوستر هاو موارد آموزشی  در اختیار رابطین قرار گرفت .

جلسه آموزشی ادغام بیماریهای غیر واگیر در نظام شبکه

در تاریخ ۱۳۹۵/۱۰/۰۲ و ۱۳۹۵/۱۰/۰۹ جلسات آموزشی ادغام بیماریهای غیر واگیر در نظام شبکه با همکاری واحد های مبارزه با بیماریها ، سلامت خانواده و آموزش بهورزی جهت گروه بهورزان و مراقبین سلامت و ماماهای شهرستان برگزار گردید.

اطلاعیه

قابل توجه همکاران گرامی :

به اطلاع می رساند با توجه به پایان یافتن ارزیابی عملکرد کارکنان کلیه پرسنل در اسرع وقت با کد ملی و شماره شناسنامه وارد سامانه مذکورگردیده و در قسمت تاییدارزشیابی و اعتراض،نظر خود را اعلام نمایندجهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد کارگزینی شبکه تماس حاصل نمائید.

کنفرانس یک روزه تفسیر EKG

کنفرانس  یک روزه تفسیر EKG  ویژه متخصصین داخلی ، قلب و عروق ، پزشک عمومی ،  پرستاری ، هوشبری و فوریتهای پزشکی  دارای ۳ امتیاز آموزش مداوم ....

اطلاعیه آزمون الکترونیکی

به اطلاع پرسنل محترم مي رسانيم کليه آزمون ها  ازطريق آدرس سايت amoozesh .mui.ac.ir قسمت آزمونهاي الکترونيکي - آزمونهاي در حال اجرا برگزار مي گردد
تذکر : پسورد ورود به آزمون همان پسورد ورود به برنامه سامانه فراگيرآموزش ضمن خدمت کارکنان مي باشد جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد آموزش کارکنان شبکه تماس حاصل فرمائید.

ویزیت رایگان بیماران روستای چوپانان توسط تیم بسیج جامعه پزشکی

به مناسبت سالروز ایام ا... ۹ دی تیم پزشکی بسیج جامعه پزشکی سپاه الغدیر استان یزد در تاریخ پنج شنبه ۱۳۹۵/۱۰/۰۹ مردم شریف روستای چوپانان را در محل مرکز بهداشتی درمانی آن مرکز بصورت رایگان ویزیت نمودند. این تیم پزشکی شامل متخصصین جراحی عمومی ، زنان و زایمان ، اعصاب و روان ، ارتوپد و داخلی می باشد.