برگزاری کلاس آموزشی تحت عنوان بهداشت جامع رانندگان

در تاریخ ۱۳۹۳/۱۱/۰۹ کلاس آموزشی تحت عنوان بهداشت جامع رانندگان ویژه رانندگان شاغل در شبکه و بیمارستان در محل سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید در این کلاس آموزشی رانندگان با مسائل ایمنی و بهداشتی مرتبط با این حرفه آشنا گردیدند.

برگزاری جلسه آموزشی بلوغ

در تاریخ ۱۳۹۳/۱۱/۰۷ جلسه آموزشی با موضوع بلوغ دختران توسط خانم دکتر مریم پوربافرانی روانپزشک شهرستان جهت والدین دانش آموزان مدرسه فاطمه الزهرا برگزار گردید.

کنفرانس یک روزه اورژانسهای شایع بیمارستانی با رویکرد بالینی ۲(۵۲۱۸۲)

کنفرانس یک روزه اورژانسهای شایع بیمارستانی با رویکرد بالینی ۲ ویژه متخصصین داخلی ، مغز و اعصاب ،کودکان، جراحی عمومی، زنان و زایمان ،پزشکان عمومی ، کارشناسی و کاردانی پرستاری ،مامایی،اتاق عمل، هوشبری و فوریتهای پزشکی

دارای ۳ امتیاز آموزش مداوم

برگزاری کارگاه یک روزه آشنایی با مسائل طبی - قانونی و اخلاقی در اورژانس پیش بیمارستانی

روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۳/۱۱/۰۸ به همت اورژانس ۱۱۵ نایین کارگاه یک روزه آشنایی با مسائل طبی - قانونی و اخلاقی در اورژانس پیش بیمارستانی جهت تکنسین های فوریتها و امدادگران در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان نایین برگزار گردید. در این جلسه آقای علیرضا قاسمی مسئول اداره بازرسی و نظارت حوادث فوریتهای پزشکی استان اصفهان در رابطه با نظارت پزشکی قانونی و اخلاقیات در اورژانسهای پیش بیمارستانی آموزشهای لازم را به فراگیران ارائه نمودند.

کمیته بهینه سازی بخش اورژانس بیمارستان حشمتیه

در تاریخ ۱۳۹۳/۱۱/۰۷ کمیته بهینه سازی بخش اورژانس۱۱۵ بیمارستان حشمتیه با حضور دکتر مللی ریاست بیمارستان ،دکتر نقیب زاده مدیر شبکه و مسئول امور عمومی ، مدیر داخلی و پرسنل شاغل در اورژانس تشکیل گردید در این جلسه در خصوص مشکلات فضای فیزیکی بخش اورژانس تبادل نظر گردید و مقرر گردید مشکلات موجود به معاونت محترم درمان و دفتر فنی منعکس گردد.

جلسه آموزشی بیماریهای شایع مردان

یازدهمین جلسه آموزشی رابطین ادارات با هماهنگی واحد آموزش سلامت و همکاری واحد میانسالان در تاریخ ۹۳/۱۱/۰۶ برگزار گردید در این جلسه دکتر قاسمی معاونت بهداشتی در مورد بیماریهای شایع مردان و سرطانها مطالبی را ارائه نمودند.

دومین جلسه آموزشی بیماری تب مالت

روز یکشنبه مورخ ۹۳/۱۱/۰۵ دومین جلسه آموزشی بیماری تب مالت در پایگاه بهداشتی شهید حسینی نایین ویژه رابطین بهداشتی برگزار گردید در این جلسه که با توجه به علاقمندی مدعوین به موضوع طی جلسه قبل نا تمام مانده بود ، راههای انتقال بیماری به انسان و علایم و نشانه های این بیماری هزار چهره به رابطین آموزش داده شد. در پایان پمفلت و تراکت مربوطه بین مدعوین توزیع گردید.

بازدید مدیر ، معاون بهداشتی و مسئول بهداشت محیط شبکه از رستورانهای سطح شهر

در خصوص اجرای طرح فوریتهای سلامت مواد غذایی در تاریخ ۹۳/۱۱/۰۲ به اتفاق دکتر نقیب زاده مدیریت شبکه و دکتر قاسمی معاونت بهداشتی شبکه و مهندس پور عابدی مسئول بهداشت محیط شبکه از رستورانها و اغذیه فروشیهای سطح شهر بازدید بعمل آمد و در خصوص بهداشت مواد غذایی نظارت و کنترلهای لازم صورت گرفت.

اطلاعیه مهم

به اطلاع کلیه همکاران پیمانی و قراردادی (اعم از تبصره ۳ - تبصره ۴ - پزشک خانواده - خرید خدمت - و عناوین مشابه ) که در شبکه و بیمارستان حشمتیه نایین مشغول خدمت بوده و قبل از سال ۱۳۹۱مشغول بکار گردیده اند میرساند با مراجعه به سایت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قسمت مدیریت هسته گزینش فرم اطلاعات فردی را تکمیل و همراه یک قطعه عکس ۴*۳جدید و تصویر آخرین حکم صادره تا تاریخ ۱۳۹۳/۱۱/۰۷به کارگزینی شبکه ارسال نمایند.

بررسی اجرای طرح تحول نظام سلامت با حضورمتخصصین و ریاست بیمارستان

روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۳/۱۰/۳۰ جلسه ای با حضور سرپرست شبکه بهداشت ودرمان نایین  و رئیس بیمارستان حشمتیه و پزشکان متخصص در محل شبکه بهداشت ودرمان برگزار گردید. در ابتدا ریاست  محترم بیمارستان جناب آقای دکتر مللی در مورد اجرای طرح تحول نظام سلامت و وظایفی که متخصصان محترم در جهت رضایتمندی مردم به عهده دارند نکاتی را از جمله حضور به موقع و موثر بر بالین بیماران متذکر شدند.