اطلاعیه

شبکه بهداشت و درمان نایین در نظر دارد امور تایپ و تکثیر خود را از طریق اجاره محل و خرید خدمات واگذار نماید . لذا متقاضیان می توانند جهت دریافت شرایط از تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۱۸ لغایت ۱۳۹۴/۱۱/۲۱ به امور عمومی شبکه مراجعه نمایند.

کار گاه آموزشی با موضوع مهارت حل مسئله و کنترل هیجانات

به همت واحد بهداشت روان کارگاه آموزشی مهارت حل مسئله و کنترل هیجانات ویژه بهورز، کاردان ، کارشناس بهداشت خانواده و مامایی در تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۱۵ در سالن اجتماعات مرکز بهداشتی درمانی شهدا برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی کارشناس سلامت روان در خصوص روشهای حل مسئله ، تصمیم گیری و مهارتهای لازم جهت کنترل خشم به صورت تئوری و عملی مطالبی را ارائه دادند در پایان به سوالات مدعوین پاسخ داده شد.

برگزاری جلسه آموزشی باموضوع فعالیت بدنی در میانسالان سالم

در تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۱۴ به همت واحد سلامت جمعیت و خانواده جلسه آموزشی با عنوان فعالیت بدنی در میانسالان سالم و اهمیت مراقبتهای پیش از بارداری جهت خواهران حوزه علمیه برگزار گردید . در این جلسه کارشناس برنامه سلامت میانسالان مطالبی را در خصوص شیوع کم تحرکی در ایران و جهان ، فواید فعالیت بدنی انواع فعالیت بدنی بیان نمودند .سپس کارشناس برنامه مادران در خصوص اهمیت انجام مراقبتهای قبل از بارداری ، اهمیت تغذیه در دوران بارداری و ...مطالبی را ارائه نمودند در پایان به سوالات مدعوین پاسخ داده شد.

برگزاری کنفرانس یک روزه تجویز و مصرف منطقی داروها

کنفرانس یک روزه تجویز و مصرف منطقی داروها ویژه متخصصین داخلی ، جراحی عمومی ، کودکان ، زنان و زایمان ، پزشک عمومی داروساز ، دندانپزشکی ، کارشناسی ارشد ، کارشناسی و کاردانی پرستاری ، مامایی و فوریتهای پزشکی دارای ۵ امتیاز آموزش مداوم

زمان: سه شنبه ۱۳۹۴/۱۱/۲۰ شروع ساعت ۸/۳۰ صبح

مکان: سالن اجتماعات مرکز جدید شهدا روبروی مسجد حضرت سجاد(ع)

هزینه ثبت نام :

متخصص و پزشکان عمومی ۱۰۰۰۰۰ ریال - کارشناس و کاردان۵۰۰۰۰ ریال (پرداخت به صورت آنلاین)

نحوه ثبت نام :

مراجعه به آدرس اینترنتی Esfahan.ircme.ir  ---->برنامه حضوری ---->مشاهده و ثبت نام برنامه های جدید.

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ توسط کارشناسان محترم مرکز مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه

روز سه شنبه ۱۳ بهمن ماه جلسه پرسش و پاسخ پیرامون امور کارگزینی ، حقوق و مزایا ، ارزشیابی ، آموزش و بازنشستگی با حضور کارشناسان محترم مدیریت توسعه و منابع انسانی دانشگاه جهت پرسنل ستادی ،مراکز و بیمارستان در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان نایین برگزار گردید.

غربالگری رایگان دیابت ، فشار خون و چربی خون در مرکز بهداشتی درمانی بافران

در پی ابلاغ اجرای طرح غربالگری رایگان دیابت ، فشار خون و چربی خون در جمعیت بالای ۳۰ سال شهرهای ۲۰۰۰۰ نفر طرح مذکور از تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۱۰ در مرکز بهداشتی درمانی بافران به اجرا در آمد و با استقبال اهالی روبرو گردید.

برگزاری دوره آموزشی پدافند غیر عامل

روز پنج شنبه هشتم دیماه کلاس آموزشی آشنایی با اصول و مبانی پدافند غیر عامل در حوزه پدافند زیستی جهت پرسنل ستادی ، اورژانس۱۱۵ ،مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت و بیمارستان حشمتیه در محل سالن اجتماعات فرمانداری نایین تشکیل گردید. در ابتدای جلسه دکتر نقیب زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان اهمیت برگزاری این دوره ی آموزشی را توضیح دادند سپس آقای مرتضوی دبیر محترم قرارگاه زیستی استان آموزشهای لازم را ارائه نمودند .

اطلاعیه

شبکه بهداشت و درمان نایین در نظر دارد اجناس و اموال مازاد خارج از رده ، مستعمل و اسقاطی خود را به صورت مزایده حضوری در تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۱۱ روز یکشنبه ساعت ۱۰ صبح در مرکز بهداشتی درمانی شهدای نایین بفروش رساند . لذا از داوطلبان شرکت در مزایده دعوت می شود از تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۱۱ به آدرس نایین - خیابان امام (ره ) مرکز بهداشتی درمانی شهدای نایین به آقای سید حسن مرتضوی مراجعه فرمایند.

برگزاری دوره آموزشی پدافند غیر عامل

گروه هدف : کلیه رسته های شغلی بهداشتی ، درمانی ، اداری ، خدمات ( رسمی ، پیمانی ، قراردادی ، تبصره )

- دارای ۶ ساعت امتیاز ضمن خدمت

- تاریخ برگزاری : ساعت ۸:۳۰ پنج شنبه مورخ ۱۳۹۴/۱۱/۰۸

- مکان : سالن اجتماعات فرمانداری نایین

- شرکت در دوره فوق الزامی می باشد.

نقل و انتقال حق بیمه از سازمان بازنشستگی کشوری به صندوق تامین اجتماعی

با عنایت به بخشنامه شماره ۲۱۰۹۱ مورخ ۱۳۹۴/۱۱/۰۳ مدیریت محترم توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه موضوع نقل و انتقال حق بیمه از سازمان بازنشستگی کشوری به صندوق تامین اجتماعی موضوع بند"ز" تبصره ۱۵ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۳ مقتضی است حداکثر تا پایان سال جاری جهت انتقال حق بیمه و محاسبه مابه التفاوت مربوطه اقدام نمایید.