برگزاری مسابقه

به مناسبت هفته ملی شیر مادر واحد سلامت خانواده و جمعیت اقدام به برگزاری مسابقه نموده است نحوه پاسخگویی از طریق پیام کوتاه به شماره۳۰۰۰۹۹۰۰۰۰۹۰۰۹ و بصورت ارسال ۹ عدد از سمت چپ و یا ارسال پاسخ به واحد بهداشت خانواده می باشد . ضمناً مهلت پاسخگویی تا ۹۴/۰۵/۲۰می باشد .

بازدید از منابع و تاسیسات آب آشامیدنی شهری و روستایی

طی هماهنگی بعمل آمده با ادارات آب و فاضلاب شهری و روستایی و تنظیم برنامه زمان بندی بازدید از تاسیسات آب اشامیدنی به اتفاق نمایندگان آب و فاضلاب شهری و روستایی از منابع آب اشامیدنی بازدید بعمل آمد و نسبت به کلر سنجی و نمونه برداری میکروبی و شیمیایی آب اقدام گردید.

پنجمین جلسه آموزشی رابطین ادارات

پنجمین جلسه آموزشی رابطین ادارات با هماهنگی واحد آموزش سلامت و همکاری واحد سالمندان با موضوع افسردگی در سالمندی در تاریخ ۱۳۹۴/۰۵/۰۵ در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار گردید در این جلسه معاون بهداشتی جناب آقای دکتر قاسمی پیرامون این موضوع مطالبی ارائه نمودند.

برگزاری کنفرانس آموزشی برخورد با سوانح و حوادث در کودکان

روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۵/۰۱ به همت واحد بهداشت خانواده و سوپروایزر آموزشی بیمارستان کنفرانس آموزشی برخورد با سوانح و حوادث در کودکان جهت پزشکان  متخصص و عمومی ، ماما، پرستار و کارشناسان بهداشت عمومی در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان نایین برگزار شد . در ابتدا دکتر مللی رئیس بیمارستان و متخصص جراحی عناوین تشخیص و درمان کودک دچار خونریزی و زخم باز و همچنین درمان کودک دچار سوختگی و سرمازدگی را بیان نمودندسپس دکترمهرزاد آرتنگ رئیس اداره اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی در رابطه با ارزیابی و طبقه بندی تشخیص و درمان کودک دچار مسمومیت و گزیدگی و اورژانسهای کودکان مطالبی را ارائه نمودند . در پایان جلسه به پرسشها ی فراگیران پاسخ داده شد.

کنفرانس یک روزه کنفرانس برخورد با سوانح و حوادث در کودکان (۵۸۸۳۵)

کنفرانس یک روزه برخورد با سوانح و حوادث در کودکان (۵۸۸۳۵)دارای ۳ امتیاز آموزش مداوم ویژه متخصصین  داخلی ،جراحی عمومی،بیهوشی کودکان،پزشک عمومی ، بهداشت عمومی ،آموزش بهداشت ،کارشناسی ارشد،کارشناسی وکاردانی پرستاری ،  هوشبری وفوریتهای پزشکی

سهمیه مرداد ماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه مردادماه از مجموعه فرهنگی رفاهی شماره ۴ دانشگاه ( ویلاهای چادگان ) به شرح ذیل اعلام می گردد. خواهشمند است ضمن اطلاع رسانی به همکاران شاغل، لازم است موارد ذیل مورد دقت قرار گیرد.

تاریخ ۱۳۹۴/۰۵/۲۱ لغایت ۱۳۹۴/۰۵/۲۳ ویلای شماره ۴ جمعاٌ ۳ سهمیه

قابل توجه کلیه پرسنل متقاضی نقل و انتقالات و یا تمدید ماموریت

بازدید معاونین توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بیمارستان حشمتیه

روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۴/۱۸ آقای دکتر یوسفی مدیریت توسعه و منابع انسانی دانشگاه به همراه هیئت همراه از برنامه هتلینگ ( پروژه های درحال اجرا از محل اعتبارات طرح تحول نظام سلامت ) و همچنین بخشهای بیمارستان بازدید نمودند و در نشستی با حضور مدیر شبکه بهداشت و رئیس بیمارستان مشکلات و نیازهای بیمارستان بررسی گردید.

برپایی ایستگاه سلامت در محل امامزاده سلطان سید علی نایین

همزمان با برگزاری مراسم شب قدر شبکه بهداشت و درمان نایین با همکاری بسیج جامعه پزشکی اقدام به برپایی ایستگاه سلامت در محل امامزاده سلطان سید علی نمود.

تعطیلی یک واحد شیرینی پزی

در تاریخ ۱۳۹۴/۰۴/۰۹ یک کارگاه شیرینی پزی بعلت وجود تخلفات بهداشتی متعدد و تشخیص وضعیت بحرانی توسط واحد بهداشت محیط با هماهنگی ارگانهای مربوطه تعطیل گردید . پورعابدی کارشناس مسئول بهداشت محیط در این زمینه  متذکر گردیدکه با واحدهای صنفی متخلف که موازین بهداشتی را رعایت نکنند برخورد خواهد شد .