برگزاری برنامه صبحگاه مشترک ورزشی ادارات شهرستان نایین در محل ورزشگاه شهدای دانش آموز

روز یکشنبه مورخ ۹۶/۲/۳ به مناسبت هفته سلامت برنامه صبحگاه مشترک ورزشی ادارات شهرستان نایین در محل ورزشگاه شهدای دانش آموز برگزار گردید.

اطلاعیه

باستناد نامه شماره ۱۰۱/۳۳۹۸/د مورخ ۱۳۹۵/۱۲/۲۸ مشاور محترم  وزیر و مدیر کل حوزه وزارتی ، ایثارگرانی که به موجب قوانین و مقررات مربوط از امتیاز یک مقطع تحصیلی بالاتر برخوردارند با داشتن مدرک کارشناسی می توانند تا ۳۵ سال خدمت نمایند.

برگزاری مراسم نمادین به مناسبت هفته سلامت

روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۲/۰۲ مراسم نمادین به مناسبت هفته سلامت با حضور سرپرست فرمانداری ، ریاست آموزش و پرورش ، مدیر و معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و مسئولین ادارات شهرستان در محل سالن اجتماعات دبیرستان شهید هیئتیان نایین برگزار گردید.

برپایی پایگاه اندازه گیری فشارخون در محل نماز جمعه

در اولین روز از هفته سلامت با همکاری بسیج جامعه پزشکی و شبکه بهداشت و درمان نایین پایگاه اندازه گیری فشار خون در محل اقامه نماز جمعه بر پا گردید .

برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نایین

اولین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در تاریخ ۱۳۹۶/۰۱/۲۹ با حضور سرپرست محترم فرمانداری نایین ، مدیر و معاون بهداشتی و کارشناسان ستادی شبکه بهداشت و درمان نایین و اعضای کارگروه در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان تشکیل گردید . در این جلسه به منظور انجام برنامه ریزی جهت برگزاری هفته سلامت و پیگیری فعالیت پیشگیرانه جهت مبارزه با بیماری سالک بحث و تبادل نظر گردید.

اطلاعیه

سهمیه اردیبهشت ماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه اردیبهشت  ماه از مجموعه فرهنگی رفاهی شماره ۴ دانشگاه ( ویلاهای چادگان ) به شرح ذیل اعلام می گردد.

تاریخ ۱۳۹۶/۰۲/۰۳ لغایت ۱۳۹۶/۰۲/۰۵ جمعاٌ ۳ سهمیه

تذکر:

۱-اولویت با متقاضیانی می باشد که تا کنون از امکانات این مجموعه استفاده ننموده اند.

۲-همکارانی که از تاریخ ۱۳۹۴/۰۱/۰۱ تا کنون از امکانات این مجموعه استفاده نموده اند ، ثبت نام نمی شوند.

۳-تعرفه های استفاده از ویلا از تاریخ ۱۳۹۶/۰۱/۰۱ به ازاء هر شب در ایام غیر تعطیل  ۷۰۰/۰۰۰ ریال و برای پنجشنبه ، جمعه و ایام تعطیل ۸۰۰/۰۰۰ ریال تعیین می گردد.

۴- متقاضیان می توانند درخواست کتبی خود را حداکثر تا ۵ روز قبل از عزیمت به واحد روابط عمومی شبکه بهداشت ارسال نمایند تا پس از بررسی و قرعه کشی معرفی نامه آنان صادر گردد.

پیام تبریک نوروزی و تقدیر مدیریت محترم شبکه بهداشت و درمان نایین

بنام حضرت عشق
ضمن تبریک و تهنیت به مناسبت فرا رسیدن سال نو بدین وسیله از زحمات کلیه پرسنل شاغل در بیمارستان، مراکز بهداشتی و درمانی و اورژانس ۱۱۵ که در طول ایام نوروز نهایت سعی و تلاش خود را در زمینه خدمت رسانی به هموطنان عزیز ارائه نموده اند تقدیر و تشکر می گردد. توفیق روزافزون همکاران گرامی را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر سید غلامرضا نقیب زاده
                                                مدیر شبکه بهداشت و درمان نایین

پایان طرح سلامت نوروزی در اورژانس ۱۱۵

آقای عباسی مسئول اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان نایین ضمن تقدیر و تشکر از تلاش شبانه روزی کلیه پرسنل عملیاتی و اتاق فرمان اورژانس ۱۱۵ در ایام اجرای طرح سلامت نوروزی ۹۶، اقدامات انجام پذیرفته در سطح شهرستان را رضایت بخش اعلام کرد. وی گفت با پیش بینی تسهیلات لازم در خصوص نیروی انسانی، دارو، تجهیزات تخصصی، آمبولانس و ... علیرغم افزایش تماس های امداد خواهی و به طبع آن ماموریت های اورژانسی شاهد هیچ گونه مشکلی در حوزه پیش بیمارستانی در سطح شهرستان نبودیم.پرسنل اورژانس ۱۱۵ امسال در طول زمان اجرای طرح نوروزی بر بالین ۱۳۱ نفر در ۷۰ صحنه تصادف حاضر شدند که ۷۵ درصد آنها (۹۸ نفر) را به مراکز درمانی انتقال دادند. همچنین اورژانس ۲۹۶ ماموریت را در این ایام به انجام رساند (۳ درصد افزایش نسبت به مشابه سال قبل) سوم فروردین امسال تنها روز بدن تصادف در سطح شهرستان بود. ضمن آنکه ۲۸ اسفند ۹۵ بیشترین تعداد تصادف با ۱۷ نفر بستری در طول اجرای طرح نوروزی بود.

اقدامات انجام شده در طرح بسیج سلامت نوروزی

در طول اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی واحد بهداشت محیط طبق سنوات قبل از اول اسفند ماه ۹۵ لغایت پانزدهم فروردین ماه عهده دار کشیک ایام نوروز در ساعات اداری و خارج از آن بوده است. در پی اجرای این طرح بازرسین بهداشت محیط ۷۹۴ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای پذیرایی  بین راهی داشته اند که از این مراکز طی بازرسی های انجام شده مقدار ۲۲۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم گردید. همچنین ۱۶۱ مورد نمونه برداری میکروبی و ۶۴۷ مورد کلرسنجی از آب آشامیدنی انجام گردیده است. در بازرسی های صورت گرفته از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی ۴۴ مورد نمونه برداری از مواد غذایی انجام که اقدامات قانونی لازم در این زمینه صورت گرفته است.