همایش ترویج ازدواج سالم ویژه جوانان

همایش ترویج ازدواج سالم ویژه جوانان با شعار ارتقاء و پویایی سبک زندگی سالم در جوانان در تاریخ ۱۳۹۵/۳/۱۱ در سالن اجتماعات مرکز سلامت جامعه شهدای نایین با حضور جوانان بسیجی برگزار گردید در ابتدای جلسه دکتر قاسمی معاونت محترم بهداشتی شبکه ضمن خوشامد گویی به بیان اهداف این همایش پرداختند .سپس خانم توسلی کارشناس بهداشت روان در رابطه با ازدواج موفق جوانان مطالبی را بیان نمودند و در ادامه خانم پور سلیمانی کارشناس روانشناسی راههای شناخت زوجین و راه کارهای پیشگیری از ازدواج گریرزی در جامعه را آموزش دادند.

افتتاح اتاق سلامت در مدارس مروج سلامت

روز شنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۳/۰۸ با حضور معاونت محترم آموزش و پرورش و معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان نایین تجهیزات اتاق سلامت به مدیران هشت مدرسه ( حبیب بن مظاهر ، اندیشه ، مکتبی ، آیت اله نایینی ، شهید فردوسی زاده ، فاطمه الزهراء ، توحید ، امام رضا ) تحویل داده شد .

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع سرطانهای شایع زنان

در تاریخ ۱۳۹۵/۰۳/۰۵ به همت واحد سلامت خانواده و جمعیت ، جلسه آموزشی با عنوان سرطانهای شایع زنان ، جهت مددجویان کمینه امداد برگزار گردید در این جلسه کارشناس برنامه سلامت میانسالان مطالبی را در خصوص آمار سرطان در جهان و ایران بیان نمودند و همچنین در مورد عوامل خطر ساز سرطانها ، علایم هشداردهنده سرطان آموزش داده شد در پایان به سوالات مدعوین پاسخ داده شد.

برگزاری مسابقه دوستانه فوتسال

روز سه شنبه مورخ چهارم خرداد به مناسبت آزاد سازی خرمشهر و روز مقاومت و پایداری مسابقه دوستانه فوتسال بین تیمهای بیمارستان شهید مدرس اصفهان و شبکه بهداشت و درمان نایین در محل سالن ورزشی محمدیه برگزار گردید این بازی با نتیجه مساوی ۳بر۳ به اتمام رسید.

برگزاری جلسه آموزشی با عنوان پیشگیری و ترک دخانیات

به مناسبت روز جهانی و هفته ملی بدون دخانیات در تاریخ ۱۳۹۵/۰۲/۳۰ جلسه آموزشی با عنوان پیشگیری و ترک دخانیات توسط واحد مهندسی بهداشت محیط این شبکه جهت کلیه بهورزان خانه های بهداشت در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان نایین برگزار کردید در این جلسه پیرامون روشهای ترک دخانیات و عوارض مصرف دخانیات و بیماریهای ناشی از استعمال آن مطالبی توسط بکارشناس هداشت روان این شبکه ارائه گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی برنامه نرم افزار نوجوانان

به همت واحد بهداشت مدارس و سلامت کارگاه آموزشی نرم افزار برنامه جوانان و برنامه ترویج ازدواج سالم روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۲/۳۰ جهت بهورزان ، مراقبین سلامت و کاردانهای ناظر در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان نایین برگزار گردید.

جلسه هماهنگی و برنامه ریزی به مناسبت فرا رسیدن روز ملی جمعیت

واحد سلامت جمعیت و خانواده در تاریخ ۱۳۹۵/۰۲/۲۵اقدام به برگزاری جلسه هماهنگی با حضور معاونت و کارشناسان واحدهای ستادی شبکه بهداشت و درمان در خصوص برنامه ریزی به مناسبت فرا رسیدن روز ملی جمعیت (۱۳۹۵/۰۲/۳۰) نمود . در این جلسه در ابتدا معاونت محترم بهداشتی در خصوص سیاستهای کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری ۱۳۹۳/۰۲/۳۰مطالبی را عنوان نمودند در ادامه کارشناس مسئول برنامه باروری سالم در خصوص برپایی باشکوه برنامه بسیج اطلاع رسانی مرتبط با این موضوع مرتبط با این موضوع در فاصله زمانی ۱۳۹۵/۰۲/۳۰ لغایت ۱۳۹۵/۰۳/۰۵ در شهرستان مباحثی را عنوان نمودند ودر پایان برنامه های پیشنهادی کارشناسان ستادی مورد بحث و تبادل نظر قرارگرفت.

سهمیه خرداد ماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه خرداد ماه از مجموعه فرهنگی رفاهی شماره ۴ دانشگاه ( ویلاهای چادگان ) به شرح ذیل اعلام می گردد.

تاریخ ۱۳۹۵/۰۳/۲۶ لغایت ۱۳۹۵/۰۳/۲۸ جمعاٌ ۳ سهمیه

اطلاعیه

احتراماً با عنایت به نامگذاری سال ۱۳۹۵ تحت عنوان سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل از سوی مقام معظم رهبری ( مدظله العالی ) و تاکید ریاست و معاونین دانشگاه در دیدار نوروزی مبنی بر تشویق همکاران محترم در ارائه پیشنهادات اثر بخش و عملی در حوز های مختلف جهت پیشبرد اهداف عالیه دولت تدبیر و امید ، بدینوسیله به آگاهی می رساند زیر ساخت دریافت پیشنهادات از طریق سامانه جامع نظام پیشنهادات دانشگاه به آدرس الکترونیکی WWW.suggests.mui.ac.ir فراهم می باشد . لازم بذکر است نظر به الکترونیکی شدن سامانه ارزشیابی کارکنان و تاثیر مستقیم پیشنهادات در نمره ارزشیابی مقتضی است پیشنهادات بصورت الکترونیکی در سامانه مذکور درج گردد.

پیام تبریک

سرکار خانم مونس یوسفی زاده
 انتخاب شایسته سرکارعالی را بعنوان مامای نمونه مرکز بهداشت شهرستان تبریک و تهنیت عرض می نمائیم.توفیق روز افزون شما را از درگاه ایزد منان خواستاریم.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان نایین