پیام تبریک به مناسبت روز بهداشت حرفه ای

فرا رسیدن ۸ اردیبهشت روز جهانی بهداشت حرفه ای فرصتی فراهم آورد تا یک بار دیگر از تلاش خالصانه همه زحمتکشان عرصه سلامت خصوصاً بازرسان بهداشت کار و فعالان بهداشت حرفه ای ا قدردانی نموده و برای همه این عزیزان آرزوی سلامتی و بهروزی نمایم . امیدوارم در سال جاری با کوشش بی وقفه سبب به بار نشستن شعار " تحقق کار شایسته با نهادینه سازی فرهنگ ایمنی و سلامت کار " گردیم .

روابط عمومی شبکه نایین

همایش ورزش صبحگاهی به مناسبت هفته سلامت

برپای ایستگاه سلامت در محل نماز جمعه شهرستان نایین

روز جمعه مورخ ۱۳۹۴/۰۲/۰۴مقارن با چهارمین روز از هفته سلامت که با شعار( سلامت، آموزش همگانی و خود مراقبتی)در همین راستا شبکه بهداشت و درمان با همکاری بسیج جامعه پزشکی و جمعیت هلال احمر شهرستان نایین اقدام به بر پایی  ایستگاه سلامت که شامل گرفتن فشار خون و مشاور تغذیه جهت مراجعین نموده است

. ویزیت رایگان بیماران روستایی به مناسبت هفته سلامت

روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۲/۰۳ مقارن با سومین روز از هفته سلامت( با شعار عدالت در سلامت و ارتقای خدمات بهداشتی)در همین راستا شبکه بهداشت و درمان نایین با همکاری بسیج جامعه پزشکی ویزیت رایگان روستاییان منطقه سهیل و سپرو را انجام داد.

قابل توجه کلیه پرسنل متقاضی نقل و انتقالات و یا تمدید ماموریت

به اطلاع کلیه پرسنل متقاضی نقل و انتقالات و یا تمدید ماموریت  می رساند با توجه به بخشنامه شماره ۱۳۶۰ مورخ ۱۳۹۴/۰۱/۲۹ مقتضی است حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۱۰به کارگزینی شبکه مراجعه نمایند.

واحد کارگزینی

بلیط استخر با ۳۰% تخفیف

طبق توافق انجام شده با مدیریت استخر کوثر نایین مقرر گردید از تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۰۱بلیط استخر با ۳۰% تخفیف به پرسنل شاغل ارائه گردد. پرسنل شبکه جهت دریافت بلیط به واحد روابط عمومی شبکه و پرسنل بیمارستان به آقای زمانی مراجعه نمایند.

اولین جلسه رابطین ادارات با موضوع ایمنی مواد غذایی

به استحضار می رساند با هماهنگی واحد آموزش سلامت و همکاری واحد نظارت بر مواد غذایی اولین جلسه آموزشی ویژه رابطین ادارات در سال ۹۴ با موضوع ایمنی مواد غذایی برگزار گردید . در این جلسه مهندس داوودی پیرامون اهمیت موضوع و ایمنی مواد غذایی مطالبی عنوان نمود و در پایان پوستر آموزشی در این رابطه در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.

برگزاری صبحگاه مشترک نمادین در اولین روز از هفته سلامت در مدرسه امام رضا (ع) شهرستان نایین

به همت شبکه بهداشت و درمان و مدیریت آموزش و پرورش شهرستان نایین روز سه شنبه مورخ ۹۴/۲/۰۱ ،اولین روز هفته سلامت  باحضور روسای ادارات شهرستان در دبستان دخترانه امام رضا (ع) نایین برگزار گردید.این جلسه با خواندن قرآن، اجرای سرود توسط دانش آموزان شروع گردید سپس دکترنقیب زاده مدیر شبکه بهداشت و درمان نایین در رابطه با شعار سازمان جهانی بهداشت و همچنین اهمیت بهداشت موادغذایی مطالبی را ارائه نمودند.در پایان از نمایشگاهی که توسط دانش آموزان این مدرسه تشکیل شده، بازدید بعمل آمد.

برگزاری اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان در سال ۹۴

در تاریخ ۹۴/۱/۳۰ کارگروه سلامت و امنیت غذایی با دو موضوع محوری هفته سلامت و نیز بیماری سالک در محل فرمانداری شهرستان نایین برگزار گردید.در ابتدای جلسه آقای دکتر نقیب زاده دبیر کارگروه در ارتباط با موارد  ابتلاء به بیماری سالک و اقدامات صورت گرفته تاکنون مباحثی را بیان فرمودند و سپس دکتر قاسمی برنامه های مربوط به هفته سلامت را مطرح نمودند و مقرر گردید که ادارات شهرستان همکاری لازم در برگزاری هرچه باشکوهتر هفته سلامت داشته باشند. در ادامه فرماندار محترم شهرستان جناب آقای مظفرنجفی مصوبات جلسه کارگروه ماقبل، برنامه سالک را بررسی و راهکارهای اجرایی لازم اتخاذ گردید.

اجرای مرحله اول طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال ویژه کودکان زیر ۵ سال مهاجرین خارجی

مرحله اول طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال ویژه کودکان زیر ۵ سال مهاجرین خارجی از تاریخ  ۲۹ فروردین ماه ۹۴ لغایت اول اردیبهشت ماه ۹۴ درمحدوده تحت پوشش شهرستان نایین  انجام گرفت که در روز اول  طرح (۲۹ فروردین ماه۹۴) کانون های محل زندگی افاغنه و مهاجرین خارجی در منطقه تحت پوشش این شبکه شناسایی شدند.

شایان ذکر است بیش از ۲۰ خانوار افغانی در این طرح بررسی و واکسینه شدند.