اطلاعیه

به اطلاع کلیه پرسنل (رسمی ، پیمانی ، رسمی – آزمایشی و قراردادی ) می رساند با توجه به مهلت پانزده روزه بررسی مانده مرخصی سال ۹۳ لازم است هر چه سریعتر نسبت به دریافت آن طبق موارد ذیل اقدام نمایید

پرسنل بیمارستان و پلی کلینیک به واحد امور عمومی بیمارستان

اورژانس ۱۱۵ به مسئول اورژانس

شبکه و مراکز بهداشتی درمانی به واحد کارگزینی مراجعه نمایند

واحد کارگزینی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان نایین

اطلاعیه

قابل توجه کلیه پرسنل قراردادی که دارای کارنامه قبولی در آزمون ادواری سالهای ۱۳۸۱ و ۱۳۸۳ و ۱۳۸۴ میباشند، حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۴/۰۳/۳۱ با کارگزینی شبکه تماس حاصل فرمایند

تلفن تماس ۴۶۲۵۷۰۹ و ۰۹۱۳۳۲۳۲۱۰۶

برگزاری چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری

چهارمین دوره انتخابات نظام پرستاری روز جمعه مورخ ۱۳۹۴/۰۳/۲۹ بصورت ثابت در بیمارستانهای الزهراء ،شریعتی ، کاشانی ، نور، عیسی بن مریم ، صدوقی ، امین ، معاونت درمان و در بیمارستان حشمتیه حبیبیان نایین و دکتر بهشتی اردستان بصورت سیار برگزار گردید. در این انتخابات گروههای پرستار ، بهیار ، بیهوشی ، اتاق عمل شرکت نمودند که شرکت کنندگان از بین کاندیداهای مورد نظر به شش نفر پرستار دو نفر بهیار و یک نفر بیهوشی و یا اتاق عمل رأی دادند.

قابل توجه اعضای نظام پرستاری

به اطلاع می رساند چهارمین دوره انتخابات سازمان نظام پرستاری روز جمعه مورخ ۱۳۹۴/۰۳/۲۹ رأس ساعت ۱۰-۸ صبح و ۱۸-۱۶ بعد از ظهر در محل سالن اداری بیمارستان حشمتیه برگزار می گردد.

سهمیه تیر ماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه تیرماه از مجموعه فرهنگی رفاهی شماره ۴ دانشگاه ( ویلاهای چادگان ) به شرح ذیل اعلام می گردد. خواهشمند است ضمن اطلاع رسانی به همکاران شاغل، لازم است موارد ذیل مورد دقت قرار گیرد.

تاریخ ۱۳۹۴/۰۴/۱۹ لغایت ۱۳۹۴/۰۴/۲۱ ویلای شماره ۷ جمعاٌ ۳ سهمیه

افتتاحیه پایگاه طرح سنجش نو آموزان بدو ورود به دبستان سال تحصیلی ۱۳۹۵-۱۳۹۴ در شهرستان نایین

همزمان با شروع طرح سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان درسراسر کشور، این طرح در شهرستان نایین از تاریخ ۱۳۹۴/۰۳/۲۵ با حضور مسئولین محترم اداره آموزش و پرورش و شبکه بهداشت و درمان در پایگاه  آیت اله نایینی و مرکز بهداشتی درمانی شهدا آغاز گردید.

برگزاری جلسه آموزشی آبداران روستایی

طی هماهنگی های بعمل آمده با اداره آب و فاضلاب روستایی در تاریخ ۱۳۹۴/۰۳/۱۷ جلسه آموزشی جهت آبداران روستایی شهرستان نایین برگزار گردید . در این جلسه پیرامون کلر زنی منابع آب آشامیدنی روستایی و کنترل فشار خون توسط کارشناس مسئول بهداشت محیط و کارشناس مبارزه با بیماریهای آموزشهای لازم داده شد.

برگزاری کارگاه آموزشی پایش و ارزشیابی در آموزش سلامت

کارگاه آموزشی پایش و ارزشیابی در آموزش سلامت  توسط واحد آموزش سلامت در تاریخ ۱۳۹۴/۰۳/۱۷ جهت کارشناسان برگزار گردید در این جلسه سر کار خانم پور عابدین کارشناس مسئول آموزش سلامت مرکز شماره یک در مورد اهمیت برنامه ارزشیابی ،انواع ارزشیابی و شیوه های پایش مطالبی را ارائه نمودند در پایان جزوه آموزشی در اختیار شرکت کنندگان قرارداده شد همچنین پاورپوینت آموزشی مبحث مربوطه جهت بهره برداری همکاران در قسمت مطالب مفید بارگذاری شد.

سهمیه سه ماهه دوم (تابستان ۹۴) زائر سرای مشهد

بدین وسیله سهمیه سه ماهه دوم سال ۹۴  زائر سرای مشهد مقدس به شرح جدول ذیل اعلام می گردد:

از تاریخ                   تا تاریخ

۱۳۹۴/۰۴/۰۴             ۱۳۹۴/۰۴/۰۸

۱۳۹۴/۰۵/۰۱             ۱۳۹۴/۰۵/۰۵

۱۳۹۴/۰۵/۲۶             ۱۳۹۴/۰۵/۳۰

۱۳۹۴/۰۶/۱۳             ۱۳۹۴/۰۶/۱۷

۱۳۹۴/۰۶/۳۰              ۱۳۹۴/۰۷/۰۳

اطلاعيه آزمونهاي الكترونيكي

به اطلاع همكاران محترم ميرساند به دليل اختلالات پيش آمده در آزمونهاي الكترونيكي متقاضيان ميتوانند تا اطلاع ثانوي به آدرس اينترنتي ذيل مراجعه نمايند:

HTTP://traintesta.mui.ac.ir   ويژه شاغلين شهر اصفهان

HTTP://traintesta2.mui.ac.ir   ويژه شاغلين شهرستانهاي اصفهان