جشنواره غذای سالم

به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران(سبا۳۰-۲۴ مهر ماه)واحد سلامت جمعیت و خانواده با همکاری فنی حرفه ای خواهران در تاریخ ۱۳۹۳/۰۷/۲۹ در محل فنی حرفه ای اقدام به برگزاری جشنواره غذای سالم نمود .

سهمیه آبانماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه آبانماه مجموعه فرهنگی شماره ۴ دانشگاه (ویلای چادگان)از تاریخ ۱۳۳/۰۸/۲۴لغایت ۱۳۹۳/۰۸/۲۶ اعلام میگردد.

۱-با توجه به راه اندازی سامانه هوشمند مدیریت امور رفاهی متصل به بانک پرسنلی از ثبت نام همکارانی که از تاریخ ۱۳۹۲/۰۱/۰۱ تا کنون از این مجموعه رفاهی استفاده ننموده اند جداًخودداری میگردد.

۲-متقاضیان درخواست کتبی خود را حداکثر یک هفته قبل از تاریخ های اعلام شده به روابط عمومب شبکه ارسال نمایند.

۳-اولویت با متقاضیانی می باشد که تا کنون از امکانات این مجموعه استفاده ننموده اند

جلسه آموزشی تغذیه کودک

برگزاری جلسه رابطین ادارات با موضوع خود مراقبتی در بیماریهای کبدی

هفتمین جلسه رابطین ادارات با موضوع خود مراقبتی در بیماریهای کبدی در تاریخ ۱۳۹۳/۰۷/۲۸ با هماهنگی واحد آموزش سلامت  و همکاری واحد مبارزه با بیماریها در سالن شبکه بهداشت ودرمان نایین برگزار گردید . در این جلسه آقای احمد منتظری پیرامون هپاتیت ،انواع آن و راههای انتقال و پیشگیری مواردی رابیان نمودند.

برگزاری کارگاه یک روزه CPR بالغین

به همت واحد آموزش کارکنان ،اورژانس ۱۱۵ و مرکز مدیریت فوریتهای استان کارگاه یک روزه CPR بالغین در تاریخ۱۳۹۳/۰۷/۲۷ ویژه پزشک ،پرستار،ماما،هوشبری و اتاق عمل و تکنسین فوریتهای پزشکی باحضور کارشناس مرکز  مدیریت فوریتهای استان آقای علیرضا قاسمی و دکتر مهرزاد آرتنگ  در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان نایین برگزار گردید.

بازدید رئیس مرکز بهداشت استان

در تاریخ ۱۳۹۳/۰۷/۲۷ آقای دکتر جوادی معاونت بهداشتی استان به اتفاق کارشناسان مسئول استانی از واحدهای ستادی و مراکز بهداشتی بافران و محمدیه وکلینیک بازدید نمودند.در انتها،جلسه ای با حضور ریاست محترم مرکز بهداشت استان و مدیر شبکه و معاون بهداشتی و کارشناسان مسئول استان و شهرستان در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان نایین تشکیل گردید.

اردوی تفریحی در منطقه کوه صفه اصفهان(ویژه کارمندان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان)

اردوی تفریحی در منطقه کوه صفه اصفهان روز جمعه مورخ ۱۳۹۳/۰۸/۰۲ از ساعت ۷صبح با برنامه های متنوع ،اهداء جوایز و صرف صبحانه برگزار می گردد. افراد متقاضی حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۳/۰۷/۲۹ جهت ثبت نام به روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان مراجعه نمایید.

قهرمانی تیم والیبال بسیج جامعه پزشکی نایین

تیم والیبال بسیج جامعه پزشکی شبکه بهداشت و درمان نایین در مسابقات والیبال نواحی بسیج جامعه پزشکی استان اصفهان که با حضور تیمهای بیمارستان الزهراء،دانشگاه کاشان ،تامین اجتماعی، دانشکده مدیریت ،شبکه نجف آباد ،در سالن والیبال دانشگاه علوم پزشکی به صورت دوره ای برگزار گردید به مقام قهرمانی رسید.

کمک هزینه مهد کودک

قابل توجه کارمندان زن قرارداد تبصره ۳ که دارای فرزند زیر ۶سال می باشند از تاریخ ۱۳۹۳/۰۱/۰۱ مشمول دریافت کمک هزینه مهد کودک شده لذا در اسرع وقت نسبت به ارسال مدارک به واحد کارگزینی و یا امور مالی اقدام نمایند . روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان نایین

کنفرانس CRP بالغین

کنفرانس CRP بالغین (۴۷۱۳۹) ویژه متخصصین داخلی ،جراحی عمومی،بیهوشی ،پزشک عمومی ، دندانپزشکی ،کارشناسی ارشد ، کارشناسی و کاردانی پرستاری و مامایی ، اتاق عمل ،هوشبری و فوریتهای پزشکی