سهمیه خرداد ماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه خردادماه از مجموعه فرهنگی رفاهی شماره ۴ دانشگاه ( ویلاهای چادگان ) به شرح ذیل اعلام می گردد.

« تاریخ  ۱/۳/۹۴  لغایت ۳/۳/۹۴  ویلای شماره ۶ جمعاً ۳ سهمیه »

تذکر:

اولویت با متقاضیانی می باشد که تا کنون از امکانات این مجموعه استفاده ننموده اند.

همکارانی که از تاریخ ۱/۱/۹۲ تا کنون از امکانات این مجموعه استفاده کرده اند، ثبت نام نمی شوند.

تعرفه های استفاده از ویلا از تاریخ ۱/۳/۹۴ به ازاء هر شب در ایام غیرتعطیل ۵۰۰,۰۰۰ ريال و برای پنجشنبه، جمعه و تعطیل ۵۵۰,۰۰۰ ريال تعیین می گردد.

متقاضیان می توانند درخواست کتبی خود را حداکثر تا ۵ روز قبل از عزیمت به واحد روابط عمومی شبکه بهداشت ارسال نمایند تا پس از بررسی و قرعه کشی معرفی نامه آنان صادر گردد.

برگزاری مجدد آزمون پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز در نوجوانان

ضمن عرض پوزش به دلیل اختلالات به وجود آمده در حین برگزاری آزمون الکترونیکی (پیشگیری از رفتارهای مخاطره آمیز در نوجوانان ) در تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۲۸ به آگاهی می رساند :

آزمون مذکور مجدداً در روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۳/۲۵ ساعت (۱۹-۱۵) به صورت الکترونیکی برگزار می گردد  ضمناً کارکنان می توانند با مراجعه به سامانه فراگیر آموزش ضمن خدمت کارکنان از نتیجه آزمون قبلی ( حداقل ۶۰% ) که در تاریخهای ۱۳۹۴/۰۲/۱۸ و ۱۳۹۴/۰۲/۲۸ برگزار گردید مطلع و در صورت عدم کسب نمره قبولی و یا عدم موفقیت به شرکت در آزمون ،مجدداًدر آزمون مورخ ۱۳۹۴/۰۳/۲۵ شرکت نمایند.

اجرای طرح تحول نظام سلامت دهان و دندان

در راستای اجرای برنامه سلامت دهان و دندان دانش آموزان در طرح تحول سلامت دهان و دندان و اجرای فلوراید تراپی از تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۲۳ به مدت یک هفته تعداد ۴۶۵ نفر از دانش آموزان پایه اول ابتدایی شهرستان توسط دندانپزشکان این شبکه خدمات فوق را به صورت رایگان دریافت نمودند این طرح با همکاری مدیریت آموزش و پرورش و واحد بهداشت دهان و دندان شبکه بهداشت و درمان نایین در مدارس به نحوه مطلوبی اجرا گردید.

برگزاری جلسه آموزشی جهت پرسنل خدمات بیمارستان

با همکاری واحد بهداشت حرفه ای شبکه بهداشت و درمان نایین و واحد بهداشت محیط بیمارستان حشمتیه حبیبیان نایینی دوره آموزشی نکات بهداشتی و ایمنی در زمینه مصرف ضد عفونی کننده ها و شوینده ها در تاریخ ۹۴/۲/۲۲ جهت پرسنل خدمات بیمارستان در محل سالن آموزش بیمارستان برگزار گردید در این جلسه مهندس صالح کارشناس بهداشت حرفه ای  در رابطه با خطرات ناشی از مصرف نا صحیح مواد ضد عفونی کننده ونکات بهداشتی  و ایمنی آموزشهای لازم  را ارائه نمود.

جلسه آموزشی با موضوع مراقبت ممتد سلامت بانوان ایرانی (سبا)

واحد سلامت جمعیت و خانواده در تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۱۹ اقدام به برگزاری گاراه آموزشی  با عنوان مراقبت ممتد سلامت بانوان ایرانی ویژه کاردان و کارشناس بهداشت خانواده و کاردان و کارشناس مامایی در محل سالن اجتماعات شبکه نمود در این جلسه کارشناس مسئول برنامه میانسالان در خصوص معرفی شناسنامه جدید سلامت سبا و چگونگی تکمیل آن ، نحوه ثبت و گزارش دهی آن مطالبی را بیان نمودند.

تبریک به مناسبت روز جهانی ماما

نوزاد اولین نگاه معصومانه اش را به تو هدیه میکند و تو اولین کسی هستی که گریه اش را صبوری می کنی، صبوری و معصومیت بدرقه راهت ۱۵اردیبهشت روز جهانی ماما گرامی باد.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان نایین

جلوگیری از عرضه و فروش سبزیجات به صورت دوره گردی

در تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۱۰ جهت کنترل و جلوگیری از فروش سبزیجات به صورت دوره گردی همزمان ۲ اکیپ گشت  و بازرسی در سطح شهر با هماهنگی فرمانداری محترم شهرستان ،واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت، ادارات محترم تعزیرات حکومتی ، اماکن ، نیروی انتظامی و ادارات صنعت ، معدن و تجارت شهرستان تشکیل و نسبت به بازرسی از مراکز عرضه سبزی و صیفیجات و بازار روز اقدام گردید در این بازدید با سبزی فروشان دوره گرد برخورد قانونی صورت گرفت.

جلسه آموزشی اصول تغذیه در میانسالان

جلسه آموزشی اصول تغذیه در میانسالان سالم و معرفی شناسنامه سلامت بانوان ایرانی به همت واحد سلامت جمعیت و خانواده در تاریخ ۱۳۹۴/۰۳/۰۹ جهت خواهران بسیجی در محل سالن بسیج برگزار گردید. در این جلسه کارشناس مسئول برنامه سلامت میانسالان مطالبی در مورد اهمیت تغذیه سالم در سلامتی ، انواع گروههای غذایی و در ادامه در خصوص اهمیت ارزیابی سلامت بانوان ایرانی در قسمت های مختلف فرم توضیحاتی ارائه داده شد . ودر پایان به سوالات مدعوین پاسخ داده شد.

برگزاری جلسه در مورد اهمیت و نقش بهداشت محیط در اجرای قوانین مربوط به کنترل بهداشتی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

در تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۰۹ جلسه آموزشی با حضور پرسنل بهداشت محیط شبکه بهداشت ودرمان اردستان ، خور و بیابانک و نایین در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت ودرمان نایین تشکیل گردید در ابتدا آقای دکتر قاسمی ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه در مورد اهمیت و نقش بهداشت محیط در اجرای قوانین مربوط به کنترل بهداشتی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی توضیحاتی را بیان نمود...

برگزاری کمیته اجرایی هیئت نظارت طرح تحول نظام سلامت

روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۲/۰۹ کمیته اجرایی هیئت نظارت طرح تحول نظام سلامت با حضور دکتر نقیب زاده مدیر شبکه ، دکتر مللی  رئیس بیمارستان ، مدیر داخلی ، مسئول امور مالی ، کارگزینی ، امور عمومی ، مترون ، مسئول HIS، در دفتر مدیریت شبکه برگزار گردید . در این جلسه در رابطه با توزیع عادلانه کارانه ، نرم افزار قاصدک ، تصمیماتی اتخاذ گردید.