دومین جلسه آموزشی بیماری تب مالت

روز یکشنبه مورخ ۹۳/۱۱/۰۵ دومین جلسه آموزشی بیماری تب مالت در پایگاه بهداشتی شهید حسینی نایین ویژه رابطین بهداشتی برگزار گردید در این جلسه که با توجه به علاقمندی مدعوین به موضوع طی جلسه قبل نا تمام مانده بود ، راههای انتقال بیماری به انسان و علایم و نشانه های این بیماری هزار چهره به رابطین آموزش داده شد. در پایان پمفلت و تراکت مربوطه بین مدعوین توزیع گردید.

بازدید مدیر ، معاون بهداشتی و مسئول بهداشت محیط شبکه از رستورانهای سطح شهر

در خصوص اجرای طرح فوریتهای سلامت مواد غذایی در تاریخ ۹۳/۱۱/۰۲ به اتفاق دکتر نقیب زاده مدیریت شبکه و دکتر قاسمی معاونت بهداشتی شبکه و مهندس پور عابدی مسئول بهداشت محیط شبکه از رستورانها و اغذیه فروشیهای سطح شهر بازدید بعمل آمد و در خصوص بهداشت مواد غذایی نظارت و کنترلهای لازم صورت گرفت.

اطلاعیه مهم

به اطلاع کلیه همکاران پیمانی و قراردادی (اعم از تبصره ۳ - تبصره ۴ - پزشک خانواده - خرید خدمت - و عناوین مشابه ) که در شبکه و بیمارستان حشمتیه نایین مشغول خدمت بوده و قبل از سال ۱۳۹۱مشغول بکار گردیده اند میرساند با مراجعه به سایت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قسمت مدیریت هسته گزینش فرم اطلاعات فردی را تکمیل و همراه یک قطعه عکس ۴*۳جدید و تصویر آخرین حکم صادره تا تاریخ ۱۳۹۳/۱۱/۰۷به کارگزینی شبکه ارسال نمایند.

بررسی اجرای طرح تحول نظام سلامت با حضورمتخصصین و ریاست بیمارستان

روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۳/۱۰/۳۰ جلسه ای با حضور سرپرست شبکه بهداشت ودرمان نایین  و رئیس بیمارستان حشمتیه و پزشکان متخصص در محل شبکه بهداشت ودرمان برگزار گردید. در ابتدا ریاست  محترم بیمارستان جناب آقای دکتر مللی در مورد اجرای طرح تحول نظام سلامت و وظایفی که متخصصان محترم در جهت رضایتمندی مردم به عهده دارند نکاتی را از جمله حضور به موقع و موثر بر بالین بیماران متذکر شدند.

برگزاری جلسات آموزش توانمند سازی منابع انسانی برنامه تامین مراقبتهای اولیه سلامت در مناطق حاشیه شهرها و شهرهای ۲۰تا۵۰هزارنفر

در تاریخهای ۲۳،۲۷،۲۹ دیماه جلسات آموزش توانمند سازی منابع انسانی برنامه تامین مراقبتهای اولیه سلامت در مناطق حاشیه شهرها و شهرهای ۲۰تا۵۰هزارنفرویژه کارشناسان واحدهای ستادی توسط مدیر و مربیان واحد آموزش بهورزی و باز آموزی کارکنان تیم سلامت شبکه برگزار گردید.

اطلاعیه

شبکه بهداشت ودرمان نایین در نظر دارد امور تایپ و تکثیر خود را به صورت استعلام اجاره محل به یکی از متقاضیان حقیقی واگذار نماید . لذا متقاضیان می توانند جهت دریافت شرایط استعلام از تاریخ چهارشنبه ۱۳۹۳/۱۱/۰۱ لغایت شنبه ۱۳۹۳/۱۱/۱۱ به امور عمومی شبکه مراجعه نمایند.

برگزاری کارگاه آموزشی نیاز سنجی آموزشی

کارگاه آموزشی نیاز سنجی آموزشی با هماهنگی واحد آموزش سلامت جهت کارشناسان و کاردانهای مراکز وستاد بر گزار گردید دراین کارگاه پیرامون اهمیت نیاز سنجی ، انواع نیاز سنجی و روشهای نیاز سنجی و ... مطالبی توسط خانم پورعابدین کارشناس مسئول آموزش سلامت مرکز شماره یک استان عنوان گردید همچنین جزوات آموزشی در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.

بازدید نماینده محترم شهرستان از بخش در حال بازسازی جراحی

روز دوشنبه مورخ ۱۳۹۳/۱۰/۲۹ نماینده محترم شهرستان نایین جناب آقای حمید رضا طباطبایی به همراه مدیر شبکه از بخش در حال بازسازی جراحی بیمارستان حشمتیه بازدید نمودنددر پایان از بیماران بستری شده نیز عیادت نمودند.

کلاس آموزشی تب مالت

در تاریخ ۱۳۹۳/۱۰/۲۸ جلسه آموزشی بیماری تب مالت جهت کلیه رابطین بهداشتی پایگاه شهید حسینی برگزار گردید. در این جلسه آقای منتظری کارشناس بیماریهای واگیر واحد مبارزه با بیماریها در خصوص این بیماری و اهمیت مراقبت و پیشگیری از آن نکاتی را بیان نمودند و با توجه به علاقه مندی مدعوین به مبحث تب مالت ، مقرر گردید جلسه آتی نیز با همین موضوع پیگیری گردد.

جلسه هماهنگی طرح فوریتهای سلامت مواد غذایی

در تاریخ ۱۳۹۳/۱۰/۲۵جلسه هماهنگی طرح فوریتهای سلامت مواد غذایی با حضور آقای دکتر نقیب زاده مدیر شبکه ، دکتر قاسمی معاون بهداشتی شبکه و پرسنل گروه مهندسی بهداشت محیط در دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان نایین تشکیل گردید . در این جلسه پیرامون اجرای طرح در ساعات اداری و غیر اداری و نمونه برداری از مواد غذایی و لزوم هماهنگی های درون بخشی و بین بخشی مطالبی توسط مسئول بهداشت محیط شبکه ارائه گردید.