واژگونی خودرو سمند حامل اتباع افغانی در کیلومتر ۳۷ محور نایین - اردستان

روز شنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۷/۲۹ طی تماس تلفنی در ساعت ۵:۵۴ دقیقه صبح با اتاق فرمان اورژانس ۱۱۵ شهرستان نایین،مبنی بر واژگونی خودرو سمند حامل اتباع افغانی در کیلومتر ۳۷ محور نایین اردستان، بلافاصله کد نیستانک به محل حادثه اعزام و پس از درخواست نیروی کمکی کدهای نایین،گردنه و ظفرقند به محل حادثه اعزام و بلافاصله مصدومین جهت ادامه درمان به بیمارستان حشمتیه  نایین منتقل شدند.لازم به ذکر است در این حادثه  ۳ نفر کشته و ۹ نفر مصدوم شدند  که همگی از تبعه افغان بودند.

برگزاری همایش به مناسبت هفته ملی سلامت زنان

واحد سلامت جمعیت و خانواده با همکاری حوزه مقاومت بسیج خواهران الزهراء به مناسبت هفته ملی سلامت زنان و گرامیداشت هفته سالمند در تاریخ ۹۶/۷/۲۶ اقدام به برگزاری همایش "آینده ای سالم با داشتن فعالیت بدنی مناسب" در محل سالن اجتماعات بسیج نمود. در این همایش ابتدا حجت الاسلام حاج آقا حبیبی در خصوص تکریم و گرامیداشت سالمندان مطالبی را بیان فرمودند در ادامه سر کار خانم صابر به بحث در خصوص اهمیت فعالیت بدنی در سبک زندگی سالم پرداختند. در پایان به تعدادی از شرکت کنندگان که به سوالات توزیع شده پاسخ  صحیح داده بودند به قید قرعه جوایزی اهدا شد و همچنین مکمل ویتامین دی و بسته های آموزشی نیز بین مدعوین توزیع گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی واحد مبارزه با بیماری ها جهت پرسنل بهورز، مراقب سلامت و ماما

در تاریخ ۹۶/۷/۲۰ کارگاه آموزشی واحد مبارزه با بیماری ها جهت پرسنل بهورز، مراقب سلامت و ماما در محل سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید. در این کارگاه با حضور کارشناس محترم استانی جناب آقای مهندس اختر، مفاد آموزشی کار با دستگاه LogTag، عفونت های آمیزشی، سل، پدیکلوز و ایدز توسط مدرسان محترم آموزش داده شد.

خطرسنجی بیماری های قلبی عروقی در محل امامزاده سلطان سیدعلی

در راستای گرامیداشت هفته نیروی انتظامی و روز جهانی قلب، در تاریخ ۹۶/۷/۲۰ با هماهنگی بعمل آمده توسط کارشناسان محترم  واحد مبارزه با بیماری های شبکه و با همکاری صمیمانه بهورزان گرامی، خطرسنجی بیماری های قلبی عروقی جهت پرسنل ادارات شهرستان نایین در محل امامزاده سلطان سیدعلی نایین در صبحگاه مشترک ادارات انجام گرفت.

برگزاری کارگاه تریاژ در محل سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت شهدا

در روز پنج شنبه مورخ۱۳۹۶/۷/۲۰کارگاه تریاژ با حضور جناب آقای غلامرضا نوذری کارشناس محترم ، از مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای دانشگاه جهت پزشک،پرستار ، ماما ، اتاق عمل ، بیهوشی و تکنسین فوریتهای شاغل در شبکه بهداشت و درمان نایین و خور و بیابانک در محل سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت شهدای نایین برگزار شد.

برگزاری جلسه زیرکمیته جامعه ایمن با هدف کاهش آسیب

در تاریخ ۱۳۹۶/۰۷/۱۷ جلسه زیر کمیته جامعه ایمن با هدف کاهش آسیب با حضور مسئولین محترم کلیه ادارات مرتبط با موضوع جلسه در سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید.
با توجه به اینکه دستور کار جلسه ساماندهی دانش آموزان پسر دارای موتور سیکلت بود، موارد مورد بررسی قرار گرفته و تصمیمات لازم اتخاذ گردید.

همکاران گرامی جناب آقای علی آزادگی

درگذشت پدر گرامیتان را به شما و خانواده محترمتان تسلیت عرض نموده از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم طلب مغفرت و برای سایر بازماندگان صبر و شکیبایی مسئلت داریم .

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نایین

برگزاری کارگاه تریاژ مصدومان تصادفی در صحنه و مراکز درمانی

برگزاری کارگاه تریاژ مصدومان تصادفی در صحنه و مراکز درمانی  ویژه پزشک، پرستار، ماما، اتاق عمل، بیهوشی و تکنسین فوریتهای پزشکی(دارای ۳ امتیاز آموزش مداوم )

ثبت نام از طریق سامانه آموزش مداوم

تاریخ ثبت نام : ۱۳۹۶/۰۷/۱۵

هزینه ثبت نام جهت پزشکان ۱۰۰/۰۰۰ ریال کارشناس و کاردان ۵۰۰/۰۰۰

مکان : سالن اجتماعات مرکز جامع سلامت شهدا

تاریخ برگزاری : پنج شنبه ۱۳۹۶/۰۷/۲۰ ساعت ۸/۳۰

آموزش بهداشت دهان و دندان به مناسبت هفته ملی کودک

به همت واحد بهداشت دهان و دندان، بهداشت خانواده و بهداشت مدارس به مناسبت هفته ملی کودک، در تاریخ ۹۶/۷/۱۶ در مرکز پیش دبستانی ثقلین آموزش بهداشت دهان و دندان توسط سرکار خانم دکتر صیاد ارائه شد. در ضمن فلورایدتراپی برای نونهالان انجام گردید.

امدادرسانی به ۳۲۶ مصدوم حوادث ترافیکی در تابستان ۱۳۹۶

پرسنل پیش بیمارستانی شهرستان نایین در تابستان ۹۶ به ۷۶۴ ماموریت اعزام شدند و مجموعاً به ۸۳۰ بیمار و مصدوم امدادرسانی کردند از این تعداد ماموریت ۶۷ درصد غیر تصادفی و بقیه تصادفی بوده است  به گفته آقای عباسی مسئول اورژانس شهرستان در سه ماهه تابستان امسال اورژانس ۱۱۵ شهرستان با حضور در ۲۵۳ صحنه تصادفی به ۳۲۶ مصدوم حوادث ترافیکی امدادرسانی کرده است ضمن آنکه کمتر از ۴۰ درصدتصادفات در شهرها و ما بقی در جاده های شهرستان بوقوع پیوسته است . اورژانس ۱۱۵ در تابستان ۹۶ به ۱۰۱ مسدوم موتور سوار نیز امداد رسانی کرد که رشدی تقریباً ۱۱ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال قبل دارد .پرسنل اتاق فرمان اورژانس نیز پاسخگوی نزدیک به ۱۱۵۰۰ تماس تلفنی در این سه ماه بوده اند اورژانس  ۱۱۵ نایین  علاوه بر انجام ماموریتهای امدادی و در مقابل با سایر ادارات شهرستان نسبت به پوشش امداد سلامت در مناسبتها و مراسم های فصل تابستان اقدام نمود.