تبریک به مناسبت روز پزشک

یکم شهریورماه زادروز دانشمند بزرگ و طبیب فرزانه شیخ الرئیس ابو علی سینا و روز پزشک گرامی باد.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نایین

برگزاری کلاس تروماهای سر و ستون فقرات

در تاریخ ۱۳۹۵/۰۵/۲۸ به همت مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی نایین و سوپروایزر محترم آموزش دوره آموزشی تروماهای سر و ستون فقرات که توسط دکتر هرندی زاده متخصص جراحی عمومی تدریس شد جهت پرسنل بیمارستان و ۱۱۵ در محل سالن اجتماعات بیمارستان حشمتیه نایین برگزار شد.

جلسه آموزشی مروری بر دستورالعمل جدید ایمن سازی

در تاریخ ۱۳۹۵/۰۵/۲۸ جلسه آموزشی مروری بر دستورالعمل جدید ایمن سازی (ویرایش هشتم ) جهت کلیه مراقبین سلامت و بهورزان در سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید. در این جلسه آموزشی آقای منتظری کارشناس برنامه بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن به طور کامل آموزش با روش گروهی را در خصوص کلیه نکات جدید ایمن سازی به مرحله اجرا درآوردند.

اطلاعیه

شبکه بهداشت و درمان نایین در نظر دارد نسبت به تخریب پانسیون سرایداری مرکز سلامت جامعه شهدا واقع در خیابان امام خمینی ( ره ) روبروی مسجد حضرت سجاد(ع ) اقدام نماید. لذا از کلیه متقاضیان واجد شرایط دعوت بعمل می آید ضمن بازدید از محل نسبت به ارائه قیمت پیشنهادی لغایت تاریخ ۱۳۹۵/۶/۰۱ اقدام نمایند.

برگزاری کنفرانس احیای قلبی ریوی

کنفرانس احیای قلبی ریوی ویژه پزشک عمومی ، دندانپزشکی ، کارشناس ارشد ، کارشناسی و کاردانی پرستاری و مامایی ، اتاق عمل ، هوشبری و فوریتهای پزشکی دارای ۵ امتیاز آموزش مداوم

زمان :پنج شنبه ۱۳۹۵/۰۶/۰۴ شروع ساعت ۸/۳۰ صبح

مکان : سالن اجتماعات مرکز سلامت جامعه شهدا

شروع ثبت نام :۱۳۹۵/۰۵/۲۸

هزینه ثبت نام :متخصص ۱۵۰۰۰۰- پزشکان عمومی ۱۰۰۰۰۰ ریال - کارشناس و کاردان۵۰۰۰۰ ریال (پرداخت به صورت آنلاین)

نحوه ثبت نام :

مراجعه به آدرس اینترنتی Esfahan.ircme.ir  ---->برنامه حضوری ---->مشاهده و ثبت نام برنامه های جدید.

آگهی مناقصه عمومی واگذاری طبخ و توزیع غذای واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نظر دارد امور طبخ و توزیع واحدهای زیر مجموعه از جمله بیمارستان حشمتیه حبیبیان نایین را از طریق مناقصه عمومی به واجدین شرایط واگذارنماید  زمان دریافت اسناد از شنبه ۱۳۹۵/۰۵/۳۰ لغایت چهارشنبه ۱۳۹۵/۰۶/۰۳ می باشد. متقاضیان محترم می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی poshtibani.mui.ac.ir  مراجعه نمایند.

قابل توجه مشمولین آموزش مداوم

به اطلاع کلیه مشمولین آموزش مداوم می رساند هرچه سریعتر نسبت به ارسال تصویر کارت ملی و مدرک تحصیلی و همچنین تحویل کارت هویتی سامانه خود با مراجعه به آدرس اینترنتیwww.ircme.ir اقدام نمایند جهت کسب اطلاعات بیشتر با واحد آموزش کارکنان شبکه تماس حاصل فرمایید.

راه اندازی سامانه صدور غیر حضوری مدارک

با توجه به راه اندازی سامانه صدور غیر حضوری مدارک و مستندات دانش آموختگان این دانشگاه از تاریخ ۱۳۹۵/۰۳/۰۱ باستحضار می رساند دانش آموختگان محترم این دانشگاه می توانند با مراجعه به آدرس edu.mui.ac.ir/2222 و ثبت درخواست خود ، پس از تایید دانش آموختگی ، مدارک لازم را بارگذاری نمایند و نهایتاٌ از طریق پست مدارک درخواستی را دریافت نمایند . خاطر نشان می شود رسیدگی حضوری به اینگونه درخواستها از تاریخ ۱۳۹۵/۰۶/۰۱ به بعد میسر نمی باشد.

جلسه آموزشی بهداشت و فرآورده های خام دامی

در تاریخ سه شنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۵/۱۹ طی هماهنگی بعمل آمده واحد بهداشت محیط و اداره دامپزشکی کلاس آموزشی بهداشت و فرآورده های خام دامی ویژه صنف قصاب ، مرغ و تخم مرغ فروشان در محل سالن اجتماعات مرکز سلامت جامعه شهدا برگزار گردید . در این جلسه در ارتباط با رعایت اصول و موازین بهداشتی در کشتارگاهها و مراکز عرضه گوشت سفید و قرمز و بیماریهای مشترک انسان و دام توسط کارشناسان بهداشت محیط و اداره دامپزشکی آموزشهای لازم ارائه گردید.

سهمیه شهریورماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه شهریور ماه از مجموعه فرهنگی رفاهی شماره ۴ دانشگاه ( ویلاهای چادگان ) به شرح ذیل اعلام می گردد.

تاریخ ۱۳۹۵/۰۶/۱۹ لغایت ۱۳۹۵/۰۶/۲۱ جمعاٌ ۳ سهمیه