مادر چاه ملکی در آمبولانس دختر خود را بدنیا آورد

روز شنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۵/۱۰ مادر ۳۱ ساله که دومین بارداری خود را تجربه میکرد بدلیل بروز درد زایمان از روستای چاه ملک با خودرو شخصی در ساعت ۱۸:۲۵ عصر به مرکز بهداشتی درمانی انارک مراجعه میکند که پس از انجام معاینات توسط پزشک این مرکز به سرعت با آمبولانس به نایین اعزام می شود نوزاد این مادر که دختر بوده با کمک ماما ی حاضر در آمبولانس در ساعت ۱۹:۷ بدنیا آمده و بلافاصله بعد از آن برای ادامه مراحل درمانی به بیمارستان حشمتیه منتقل می شود که روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۵/۱۱ ازبیمارستان مرخص گردیدند.

برگزاری مسابقه

به مناسبت هفته ملی شیر مادر واحد سلامت خانواده و جمعیت اقدام به برگزاری مسابقه نموده است نحوه پاسخگویی از طریق پیام کوتاه به شماره۳۰۰۰۹۹۰۰۰۰۹۰۰۹ و بصورت ارسال ۹ عدد از سمت چپ و یا ارسال پاسخ به واحد بهداشت خانواده می باشد . ضمناً مهلت پاسخگویی تا ۹۴/۰۵/۲۰می باشد .

برگزاری جلسه آموزشی با موضوع شیوه زندگی سالم در سالمندان و میانسالان

در تاریخ ۹۴/۰۵/۰۸ به همت واحد سلامت و جمعیت خانواده و با همکاری واحد آموزش سلامت جلسه آموزشی با موضوع شیوه زندگی سالم در سالمندان و میانسالان جهت مددجویان کمیته امداد در محل سالن اجتماعات آن اداره برگزار گردید.

بازدید از منابع و تاسیسات آب آشامیدنی شهری و روستایی

طی هماهنگی بعمل آمده با ادارات آب و فاضلاب شهری و روستایی و تنظیم برنامه زمان بندی بازدید از تاسیسات آب اشامیدنی به اتفاق نمایندگان آب و فاضلاب شهری و روستایی از منابع آب اشامیدنی بازدید بعمل آمد و نسبت به کلر سنجی و نمونه برداری میکروبی و شیمیایی آب اقدام گردید.

پنجمین جلسه آموزشی رابطین ادارات

پنجمین جلسه آموزشی رابطین ادارات با هماهنگی واحد آموزش سلامت و همکاری واحد سالمندان با موضوع افسردگی در سالمندی در تاریخ ۱۳۹۴/۰۵/۰۵ در سالن اجتماعات شبکه بهداشت برگزار گردید در این جلسه معاون بهداشتی جناب آقای دکتر قاسمی پیرامون این موضوع مطالبی ارائه نمودند.

برگزاری کنفرانس آموزشی برخورد با سوانح و حوادث در کودکان

روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۵/۰۱ به همت واحد بهداشت خانواده و سوپروایزر آموزشی بیمارستان کنفرانس آموزشی برخورد با سوانح و حوادث در کودکان جهت پزشکان  متخصص و عمومی ، ماما، پرستار و کارشناسان بهداشت عمومی در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان نایین برگزار شد . در ابتدا دکتر مللی رئیس بیمارستان و متخصص جراحی عناوین تشخیص و درمان کودک دچار خونریزی و زخم باز و همچنین درمان کودک دچار سوختگی و سرمازدگی را بیان نمودندسپس دکترمهرزاد آرتنگ رئیس اداره اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی در رابطه با ارزیابی و طبقه بندی تشخیص و درمان کودک دچار مسمومیت و گزیدگی و اورژانسهای کودکان مطالبی را ارائه نمودند . در پایان جلسه به پرسشها ی فراگیران پاسخ داده شد.

کنفرانس یک روزه کنفرانس برخورد با سوانح و حوادث در کودکان (۵۸۸۳۵)

کنفرانس یک روزه برخورد با سوانح و حوادث در کودکان (۵۸۸۳۵)دارای ۳ امتیاز آموزش مداوم ویژه متخصصین  داخلی ،جراحی عمومی،بیهوشی کودکان،پزشک عمومی ، بهداشت عمومی ،آموزش بهداشت ،کارشناسی ارشد،کارشناسی وکاردانی پرستاری ،  هوشبری وفوریتهای پزشکی

سهمیه مرداد ماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه مردادماه از مجموعه فرهنگی رفاهی شماره ۴ دانشگاه ( ویلاهای چادگان ) به شرح ذیل اعلام می گردد. خواهشمند است ضمن اطلاع رسانی به همکاران شاغل، لازم است موارد ذیل مورد دقت قرار گیرد.

تاریخ ۱۳۹۴/۰۵/۲۱ لغایت ۱۳۹۴/۰۵/۲۳ ویلای شماره ۴ جمعاٌ ۳ سهمیه

قابل توجه کلیه پرسنل متقاضی نقل و انتقالات و یا تمدید ماموریت

بازدید معاونین توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از بیمارستان حشمتیه

روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۴/۱۸ آقای دکتر یوسفی مدیریت توسعه و منابع انسانی دانشگاه به همراه هیئت همراه از برنامه هتلینگ ( پروژه های درحال اجرا از محل اعتبارات طرح تحول نظام سلامت ) و همچنین بخشهای بیمارستان بازدید نمودند و در نشستی با حضور مدیر شبکه بهداشت و رئیس بیمارستان مشکلات و نیازهای بیمارستان بررسی گردید.