تبریک به مناسبت روز آزمایشگاه

فرا رسیدن ۳۰ فروردین، سالروز تولد حکیم جرجانی پزشک نامدار ایرانی  و روز آزمایشگاه، فرصت مغتنمی است تا از همه  تلاش و کوشش  روپوش سفیدان این عرصه و راهگشایان و رمز گشایان طبیبان تقدیر و تشکر به عمل آید.شما جامعه بزرگ آزمایشگاهیان ،دیده بانان گمنام عرصه های سلامت کشور که با تشخیص به موقع عوامل بیماری زا،افتخار مدافعین خطوط اول نبرد با بیماریها را از آن خود نموده و با فداکاری و گذشت ،سلامت و آسایش خود را در راه اعتلای ارزش های والای انقلاب اسلامی و سلامت جامعه گذاشته اید بدینوسیله  این روز بزرگ رابه تمامی اعضای  خانواده  بزرگ  علوم پزشکی تبریک عرض می نماییم.

روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان نایین

برگزاری کلاس آموزشی با عنوان آشنایی با وسایل حفاظت فردی

برگزاری دوره آموزشی مبارزه با حشرات و جوندگان ویژه بهورزان خانه های بهداشت

به همت واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان نایین در روز پنج شنبه مورخ ۹۴/۰۱/۲۷ دوره آموزشی مبارزه با حشرات و جوندگان جهت بهورزان شاغل در خانه های بهداشت در سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید در این جلسه ابتدا آقای مهندس پورعابدی کارشناس مسئول بهداشت محیط در ارتباط با روشهای مبارزه با حشرات و جوندگان مطالبی را ارائه نمود و سپس خانم مهندس غلامی کارشناس بهداشت محیط در مورد کنترل ناقلین و روشهای استفاده از سموم و همچنین آقای منتظری کارشناس مبارزه با بیماریها در رابطه با بیماریهای منتقله از حشرات آموزشهای لازم را ارائه نمودند سپس در پایان به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

تشریح خدمات انجام شده در ایام تعطیلات نوروز توسط دکتر مللی ریاست بیمارستان حشمتیه نایین

در راستای اجرای دستورالعمل صادره از دانشگاه علوم پزشکی در خصوص آماده باش کامل مراکز درمانی به منظور ارائه خدمات بهینه در تعطیلات نوروزی سال ۹۴ و همچنین با عنایت به اجرای طرح تحول نظام سلامت ، پرسنل و کادر بیمارستان حشمتیه نایین خدمت رسانی به مردم و مسافران نوروزی این مرکز همانند روزهای معمول سال در ایام نوروز با پذیرش در اورژانس با ۲ نفر پزشک عمومی و یک متخصص داخلی در هر شیفت به صورت ثابت  و در سایر بخش هااز قبیل داخلی ، جراحی، اطفال ، CCU، زنان و زایمان ، داخلی اعصاب ، همودیالیز تلاش نموده است که رضایت ارباب رجوع و بیماران را در ارائه خدمات فراهم نماید.

سهمیه اردیبهشت ماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه اردیبهشت ماه مجموعه فرهنگی شماره ۴ دانشگاه (ویلای چادگان)از تاریخ ۱۳۹۴/۰۲/۲۹لغایت ۱۳۹۴/۰۲/۳۱ جمعاً ۳ سهمیه اعلام میگردد.

۱-با توجه به راه اندازی سامانه هوشمند مدیریت امور رفاهی متصل به بانک پرسنلی از ثبت نام همکارانی که از تاریخ ۱۳۹۳/۰۱/۰۱ تا کنون از این مجموعه رفاهی استفاده ننموده اند جداًخودداری میگردد.

۲-متقاضیان درخواست کتبی خود را حداکثر یک هفته قبل از تاریخ های اعلام شده به روابط عمومی شبکه ارسال نمایند.

۳-اولویت با متقاضیانی می باشد که تا کنون از امکانات این مجموعه استفاده ننموده اند

پیام تبریک به مناسبت روز دندانپزشک

بدینوسیله روز دندانپزشک را به تمامی تلاشگران عرصه سلامت دهان و دندان که وظیفه بازگرداندن سلامتی از دست رفته دندان ها و لثه و مهم تر از آن حفظ سلامتی آنها را بر عهده دارند تبریک عرض می نمایم.

امید است پیشگیری به تدریج جای خود را در بسیاری از زمینه های زندگی خصوصا در بهداشت دهان و دندان باز نماید .

دکتر سید غلامرضا نقیب زاده

واژگونی یک دستگاه سواری در مسیر کمربندی اردستان به نایین

روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۱/۲۰ ساعت ۶/۳۰ صبح یک دستگاه سواری در مسیر کمربندی اردستان به نایین واژگون گردید که منجر به مجروح شدن ۳ نفر و یک  مورد فوت گردید که بلافاصله پرسنل اورژانس در محل حادثه حاضر شده و پس از انتقال مجروحین به بیمارستان حشمتیه و انجام اقدامات درمانی توسط امداد هوایی مجروحین به مراکز درمانی اصفهان منتقل شدند.

آغاز تکمیل عملیات اجرای ساختمان مرکز بهداشتی درمانی شهدای نایین

از تاریخ ۱۹/۱۲/۹۳ عملیات اجرایی ساختمانی تکمیل مرکز بهداشتی درمانی شهدای نایین پس از ۴ سال توقف، با پیگیری های فراوان مدیریت شبکه و همکاری مسئولین دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مرکز بهداشت استان و تأمین اعتبارات بالغ بر ۷,۴۰۷,۸۷۲,۰۹۹  ريال و عقد قرارداد با شرکت انبوه گستران زنده رود آغاز گردید. این ساختمان در دو طبقه با متراژ ۱۲۰۰ مترمربع طی مدت ۶ ماهه تکمیل  و به مرحله بهره برداری خواهد رسید.

فعالیتهای اورژانس نایین در طرح نوروزی۹۴

به گفته ی آقای عباسی مسئول اورژانس ۱۱۵ نایین، پرسنل اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان در طرح نوروزی امسال که از ۲۵ اسفند ۹۳ لغایت ۱۵ فروردین ۹۴ ادامه داشت به بیش از۳۶۰ نفر از هموطنان امداد رسانی کرده اند که از این تعداد ۲۴۶ نفر به مراکز درمانی انتقال یافته اند.که رشد ۳/۹ در صدی نسبت به پارسال دارد.

جلسه کارشناس ستادی جهت برگزاری هفته سلامت

روز شنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۱/۱۵ جلسه هماهنگی جهت برگزاری هفته سلامت (۷-۱ اردیبهشت ) با حضور دکتر قاسمی معاون بهداشتی و کلیه کارشناسان ستادی در محل سالن اجتماعات شبکه برگزار گردید.