برگزاری دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نایین

در تاریخ ۱۳۹۵/۳/۲۶با حضور فرماندار محترم شهرستان،اعضای شورای اداری،مدیریت ،معاونت بهداشتی و مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان نایین در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل گردید.دراین جلسه در مورد کنترل کیفی منابع آب آشامیدنی شهری و روستایی و اجرای طرح سما (سلامت مردان ایرانی)بحث و تبادل نظر گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان خود مراقبتی در پیشگیریاز ابتلا به کبد چرب

واحد سلامت جمعیت و خانواده در تاریخ ۱۳۹۵/۰۳/۲۴ به همت واحد آموزش سلامت اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان خود مراقبتی در پیشگیری از ابتلا به کبد چرب ویژه رابطین بهداشتی ادارات شهرستانی نایین در محل سالن اجتماعات شبکه نمود در این جلسه در خصوص معرفی و بیان اهمیت بیماری کبد چرب روشهای پیشگیری ، تشخیص بیماری و... مطالبی توسط معاونت بهداشتی شبکه ارائه گردید. در پایان بسته های آموزشی بین رابطین توزیع گردیدو به سوالات مدعوین پاسخ داده شد.

پلمپ یک واحد نانوایی

در تاریخ ۱۳۹۵/۳/۲۵یک واحد نانوایی به علت استفاده مکرر از جوش شیرین با هماهنگی ارگان های مربوطه پلمب گردید . مهندس پور عابدی مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان نایین متذکر گردید با نانوایهایی که از جوش شیرین در عمل آوری نان استفاده می کنند به شدت برخورد خواهد شد

سهمیه تیرماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه تیرماه از مجموعه فرهنگی رفاهی شماره ۴ دانشگاه (ویلاهای چادگان ) به شرح ذیل اعلام می گردد.

تاریخ ۱۳۹۵/۰۴/۱۸ لغایت ۱۳۹۵/۰۴/۲۰ جمعاٌ ۳ سهمیه

تذکر:

۱-اولویت با متقاضیانی می باشد که تا کنون از امکانات این مجموعه استفاده ننموده اند.

۲-همکارانی که از تاریخ ۱۳۹۳/۰۱/۰۱ تا کنون از امکانات این مجموعه استفاده نموده اند ، ثبت نام نمی شوند.

۳-تعرفه های استفاده از ویلا از تاریخ ۱۳۹۵/۰۱/۰۱ به ازاء هر شب در ایام غیر تعطیل  ۶۰۰/۰۰۰ ریال و برای پنجشنبه ، جمعه و ایام تعطیل ۷۰۰/۰۰۰ ریال تعیین می گردد

۴- متقاضیان می توانند درخواست کتبی خود را حداکثر تا ۵ روز قبل از عزیمت به واحد روابط عمومی شبکه بهداشت ارسال نمایند تا پس از بررسی و قرعه کشی معرفی نامه آنان صادر گردد.

سهمیه سه ماهه دوم ( تابستان ۹۵ ) زائر سرای مشهد

بدین وسیله سهمیه سه ماهه اول سال ۹۵ زائرسرای مشهد مقدس به شرح جدول ذیل اعلام می گردد.

از تاریخ                   تا تاریخ

۱۳۹۵/۰۴/۰۵             ۱۳۹۵/۰۴/۰۹

۱۳۹۵/۰۴/۳۰             ۱۳۹۵/۰۵/۰۳

۱۳۹۵/۰۵/۲۸             ۱۳۹۵/۰۶/۰۱

۱۳۹۵/۰۶/۰۹             ۱۳۹۵/۰۶/۱۳

۱-با توجه به راه اندازی سامانه هوشمند مدیریت رامور رفاهی متصل به بانک پرسنلی از ثبت نام همکارانی که از تاریخ ۱۳۹۳/۰۱/۰۱ تا کنون از این مجموعه رفاهی استفاده نموده اند  جداً خودداری می گردد.

۲-متقاضیان درخواست کتبی خود را حداکثر تا ۱۰ روز قبل تاریخ های اعلام شده به روابط عمومی شبکه ارسال ، تا پس از بررسی و قرعه کشی به آنان رسانده شود.

۳-اولویت با کسانی می باشد که تاکنون از این مجموعه استفاده ننموده اند.

اعزام یک دستگاه آمبولانس جهت شرکت در مراسم ارتحال امام (ره)

پنج شنبه شب مورخ ۱۳ خرداد ماه سال جاری بعد از نماز مغرب و عشاء تعداد یک دستگاه آمبولانس به همراه تیم بهداشتی به منظور شرکت در بیست و هفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) به تهران اعزام گردید.

بازدید نماینده ، فرماندار و شورای شهر از بیمارستان حشمتیه حبیبیان نایین

روز پنج شنبه مورخ ۱۳ خرداد ماه سال جاری نماینده محترم مردم در مجلس شورای اسلامی به اتفاق فرماندار و رئیس شورای اسلامی شهر به طور سرزده از بخشهای  مختلف بیمارستان بازدید نمودند.

برگزاری پایگاه سلامت به مناسبت بزرگداشت روز فشار خون

مرکز بهدا شتی درمانی بافران با همکاری شهرداری این شهر در تاریخ  ۱۳۹۵/۰۳/۱۱ در محل مسجد جامع شهر بافران اقدام به برگزاری پایگاه سلامت بمناسبت بزرگداشت روز فشار خون نموددراین پایگاه حدود ۱۱۰ نفر از اهالی شهر بافران تحت معاینه پزشکی قرار گرفته و وزن ..قد..فشار خون و قند خون ناشتای آنان چک و ثبت گردید.

همایش ترویج ازدواج سالم ویژه جوانان

همایش ترویج ازدواج سالم ویژه جوانان با شعار ارتقاء و پویایی سبک زندگی سالم در جوانان در تاریخ ۱۳۹۵/۳/۱۱ در سالن اجتماعات مرکز سلامت جامعه شهدای نایین با حضور جوانان بسیجی برگزار گردید در ابتدای جلسه دکتر قاسمی معاونت محترم بهداشتی شبکه ضمن خوشامد گویی به بیان اهداف این همایش پرداختند .سپس خانم توسلی کارشناس بهداشت روان در رابطه با ازدواج موفق جوانان مطالبی را بیان نمودند و در ادامه خانم پور سلیمانی کارشناس روانشناسی راههای شناخت زوجین و راه کارهای پیشگیری از ازدواج گریرزی در جامعه را آموزش دادند.

افتتاح اتاق سلامت در مدارس مروج سلامت

روز شنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۳/۰۸ با حضور معاونت محترم آموزش و پرورش و معاونت بهداشتی شبکه بهداشت و درمان نایین تجهیزات اتاق سلامت به مدیران هشت مدرسه ( حبیب بن مظاهر ، اندیشه ، مکتبی ، آیت اله نایینی ، شهید فردوسی زاده ، فاطمه الزهراء ، توحید ، امام رضا ) تحویل داده شد .