برگزاری دوره آموزشی تجویز منطقی داروها

روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۴/۱۱/۲۰ دوره آموزشی تجویز منطقی داروها جهت پزشک عمومی و متخصص ، دندانپزشکان ، داروسازان ، پرستار ، ماما و فوریتهای پزشکی در محل سالن اجتماعات مرکز سلامت جامعه شهدای نایین برگزار گردید در این جلسه  توسط آقای دکتر مهرانیان کارشناس کمیته تجویز منطقی دارو در رابطه با اصول کلی تجویز منطقی دارو آموزش لازم داده شد سپس آقای دکتر منصور هاشمی فشارکی کارشناس کمیته تجویز منطقی دارو درباره شایعترین تجویزهای غیر منطقی آنتی بیوتیکها مطالبی را ارائه نمودند و در پایان به سوالات حاضرین پاسخ داده شد.

بازدید از خانواده دو نفر از ایثارگران شبکه بهداشت و درمان

به مناسبت فرا رسیدن ایام ا... دهه فجر انقلاب اسلامی و به منظور قدردانی از ایثارگران شبکه بهداشت و درمان نایین از خانواده ۲ نفر از این عزیزان بازدید بعمل آمد . در این دیدارها که در تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۲۰ به اتفاق معاونت محترم بهداشتی شبکه و ریاست بنیاد امور ایثارگران شهرستان بعمل آمد از زحمات ایثارگران در طول ۸ سال دفاع مقدس تقدیر گردید.

اطلاعیه

قابل توجه کاردان های ناظر و بهورزان

در راستا ی اجرای برنامه خود مراقبتی مقتضی است فرم شماره ۱ ( وضعیت مشخصات سفیر سلامت و مشخصات کلی خانوار تحت پوشش ) که به پیوست می باشد لغایت ۲۸/۱۱/۹۴ تکمیل و از طریق ایمیل ( naeensalamat@yahoo.com) به واحد آموزش سلامت ارسال شود.

رعایت محدوده زمانی با توجه به درخواست آمار از طرف مرکز بهداشت استان و وزارتخانه الزامی می باشد

اهدایی

دو دستگاه الکتروشوک به ارزش ۱۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال توسط خانم محترم صدیقی به مراکز بهداشتی انارک و چوپانان اهداء گردید.

برگزاری کارگاه خود مراقبتی در میانسالی

واحد سلامت و جمعیت خانواده در تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۲۰ اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان خود مراقبتی در میانسالی ، ویژه رابطین بهداشتی ادارات نایین نمود....

اطلاعیه

شبکه بهداشت و درمان نایین در نظر دارد امور تایپ و تکثیر خود را از طریق اجاره محل و خرید خدمات واگذار نماید . لذا متقاضیان می توانند جهت دریافت شرایط از تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۱۸ لغایت ۱۳۹۴/۱۱/۲۱ به امور عمومی شبکه مراجعه نمایند.

کار گاه آموزشی با موضوع مهارت حل مسئله و کنترل هیجانات

به همت واحد بهداشت روان کارگاه آموزشی مهارت حل مسئله و کنترل هیجانات ویژه بهورز، کاردان ، کارشناس بهداشت خانواده و مامایی در تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۱۵ در سالن اجتماعات مرکز بهداشتی درمانی شهدا برگزار گردید. در این کارگاه آموزشی کارشناس سلامت روان در خصوص روشهای حل مسئله ، تصمیم گیری و مهارتهای لازم جهت کنترل خشم به صورت تئوری و عملی مطالبی را ارائه دادند در پایان به سوالات مدعوین پاسخ داده شد.

برگزاری جلسه آموزشی باموضوع فعالیت بدنی در میانسالان سالم

در تاریخ ۱۳۹۴/۱۱/۱۴ به همت واحد سلامت جمعیت و خانواده جلسه آموزشی با عنوان فعالیت بدنی در میانسالان سالم و اهمیت مراقبتهای پیش از بارداری جهت خواهران حوزه علمیه برگزار گردید . در این جلسه کارشناس برنامه سلامت میانسالان مطالبی را در خصوص شیوع کم تحرکی در ایران و جهان ، فواید فعالیت بدنی انواع فعالیت بدنی بیان نمودند .سپس کارشناس برنامه مادران در خصوص اهمیت انجام مراقبتهای قبل از بارداری ، اهمیت تغذیه در دوران بارداری و ...مطالبی را ارائه نمودند در پایان به سوالات مدعوین پاسخ داده شد.

برگزاری کنفرانس یک روزه تجویز و مصرف منطقی داروها

کنفرانس یک روزه تجویز و مصرف منطقی داروها ویژه متخصصین داخلی ، جراحی عمومی ، کودکان ، زنان و زایمان ، پزشک عمومی داروساز ، دندانپزشکی ، کارشناسی ارشد ، کارشناسی و کاردانی پرستاری ، مامایی و فوریتهای پزشکی دارای ۵ امتیاز آموزش مداوم

زمان: سه شنبه ۱۳۹۴/۱۱/۲۰ شروع ساعت ۸/۳۰ صبح

مکان: سالن اجتماعات مرکز جدید شهدا روبروی مسجد حضرت سجاد(ع)

هزینه ثبت نام :

متخصص و پزشکان عمومی ۱۰۰۰۰۰ ریال - کارشناس و کاردان۵۰۰۰۰ ریال (پرداخت به صورت آنلاین)

نحوه ثبت نام :

مراجعه به آدرس اینترنتی Esfahan.ircme.ir  ---->برنامه حضوری ---->مشاهده و ثبت نام برنامه های جدید.

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ توسط کارشناسان محترم مرکز مدیریت توسعه سازمان و منابع انسانی دانشگاه

روز سه شنبه ۱۳ بهمن ماه جلسه پرسش و پاسخ پیرامون امور کارگزینی ، حقوق و مزایا ، ارزشیابی ، آموزش و بازنشستگی با حضور کارشناسان محترم مدیریت توسعه و منابع انسانی دانشگاه جهت پرسنل ستادی ،مراکز و بیمارستان در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان نایین برگزار گردید.