برپایی نمایشگاه به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی در شهر بافران

نمایشگاهی به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی با همکاری شهرداری ، پایگاه بسیج خواهران ومرکز بهداشتی درمانی شهر بافران در مجتمع بقیه اله این شهر بر پا گردید.

برگزاری صبجگاه مشترک نیروهای نظامی شهرستان

به مناسبت هفته دفاع مقدس صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان نایین با نمایش توان رزمی دفاعی این نیروها در کنار گلزار شهدای نایین برگزار شدکه پرسنل شبکه بهداشت ، بیمارستان و اورژانس ۱۱۵ نیز در این مراسم شرکت نمودند.

برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در شهر بافران

در تاریخ ۱۳۹۵/۰۷/۰۶ به همت مرکز بهداشتی درمانی شهر بافران و با همکاری شبکه بهداشت  نایین ، شهرداری و پایگاه بسج خواهران بافران به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایرانی همایش پیاده روی خانوادگی در شهر بافران انجام گرفت

بازدید سرزده نماینده محترم مردم نایین در مجلس شورای اسلامی از شبکه بهداشت و درمان

روز شنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۷/۰۳ نماینده محترم مردم نایین در مجلس شورای اسلامی به همراه آقای نجفی فرماندار نایین ، به صورت سرزده از واحدهای مختلف شبکه بهداشت بازدید نمودند.

مراسم بازگشایی مدارس شهرستان نایین

مراسم بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی ۹۶-۱۳۹۵ همزمان با مدارس سراسر کشور روز شنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۷/۰۳ با حضور امام جمعه محترم شهرستان ، نماینده مردم نایین در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار و سایر مسئولین شهرستان در دبستان شهید فردوسی زاده برگزار گردید .

جلسه هماهنگی جهت برگزاری همایش شهروندان ارشد حامیان کودکان امروز

با توجه به برگزاری همایش شهروندان ارشد، حامیان کودکان امروز ویژه سالمندان وکودکان ،جلسه هماهنگی روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۷/۰۱در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان برگزار گردید.

شورای منطقه ای بهداشت مدارس نایین

روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۶/۲۸ به همت شبکه بهداشت و درمان نایین و اداره آموزش و پرورش این شهرستان شورای منطقه ای بهداشت مدارس با حضور مدیریت و معاونت هر دو ارگان و مدیران کلیه مدارس در کانون آسیه این شهرستان برگزارگردید که در این جلسه معاونت محترم بهداشتی برنامه های نظام سلامت در مدارس بخصوص دستورالعمل حضور یک روز در هفته مراقبین سلامت در مدارس را به طور کامل بیان نمودند و در پایان اسامی مراقبین سلامت و مدارس تحت پوشش آنها به مدیران اعلام گردید.

سهمیه مهرماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه مهر ماه از مجموعه فرهنگی رفاهی شماره ۴ دانشگاه ( ویلاهای چادگان ) به شرح ذیل اعلام می گردد.

تاریخ ۱۳۹۵/۰۷/۰۵ لغایت ۱۳۹۵/۰۷/۰۷ جمعاٌ ۳ سهمیه

آموزش خود مراقبتی جهت سفیران سلامت

در راستای اطلاع رسانی در خصوص برنامه سفیران سلامت خانوار همایشی با حضور سفیران سلامت مرکز سلامت جامعه شهدا و پایگاه سلامت شهدا در تاریخ ۱۳۹۵/۰۶/۲۸ برگزار گردید ودر پایان  اصول تغذیه صحیح توسط جناب آقای موحدی کارشناس تغذیه ارائه شد.

پیام تبریک

۲۶ شهریور روز اورژانس و فوریتهای پزشکی و چهل و یکمین سالروز تاسیس اورژانس ۱۱۵ در ایران را گرامی میداریم .

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان نایین