اطلاعیه

با عنایت به اتمام قرارداد بیمه درمان تکمیلی کارکنان در تاریخ ۱۳۹۵/۰۴/۳۱ و با توجه به اینکه تمدید قرارداد بیمه تکمیلی از تاریخ ۱۳۹۵/۰۵/۰۱ لغایت ۱۳۹۶/۰۴/۳۱ با شرکت بیمه پارسیان با سرانه ماهیانه هر نفر ۴۵۰/۰۰۰ ریال نهایی و منعقد گردیده ، لذا همکارانی که تمایل به استفاده از بیمه تکمیلی دارند تا تاریخ ۱۳۹۵/۰۵/۱۰ به رابط بیمه تکمیلی شبکه ، آقای دهقانپور ( بهداشت محیط ) مراجعه نمایند .

برگزاری دوره آموزشی فوریتهای مامایی

روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۴/۳۱ دوره آموزشی فوریتهای مامایی جهت پزشکان و ماماهای مراکز بهداشتی درمانی و بیمارستان در محل سالن اجتماعات مرکز سلامت جامعه شهدا برگزار گردید.

سهمیه مرداد ماه ویلاهای چادگان

بدینوسیله سهمیه مرداد ماه از مجموعه فرهنگی رفاهی شماره ۴ دانشگاه ( ویلاهای چادگان ) به شرح ذیل اعلام می گردد.

تاریخ ۱۳۹۵/۰۵/۰۵ لغایت ۱۳۹۵/۰۵/۰۷ جمعاٌ ۳ سهمیه

برگزاری کنفرانس یک روزه ترویج تغذیه با شیر مادر

درتاریخ ۹۵/۴/۲۰ کنفرانس یک روزه ترویج تغذیه با شیر مادر با حضور دکتر خلیل فریور متخصص اطفال جهت پزشک ،پرستار ،ماما،کارشناس بهداشت خانواده شاغل در بیمارستان و مراکز بهداشتی درمانی در محل سالن اجتماعات مرکز سلامت جامعه شهدای نایین برگزار گردید.

برگزاری همایش شیر مادر

با توجه به در پیش بودن هفته شیر مادر" ۱۰-۱۶ مرداد ماه" به همت واحد سلامت خانواده همایش شیر مادر ، با حضور استاد محترم جناب آقای دکتر فریور ویژه مادران باردار و شیرده در سالن اجتماعات مرکز سلامت شهدا در تاریخ ۹۵/۰۴/۱۹ برگزار گردید که مطالب آموزشی در این زمینه به شرح ذیل توسط ایشان مطرح شد و در پایان به سوالات مدعوین پاسخ دادند....

فرم های جدید آماری آموزش سلامت

فرمهای جدید آماری آموزش سلامت در مراکز و خانه های بهداشت و چک لیست خودیاری و سفیر سلامت

کمک به انجام زایمان موفق توسط پرسنل پایگاه اورژانس ۱۱۵گردنه ملا احمد نایین

مقارن ساعت ۱۱:۲۰مورخ ۹۵/۴/۱۲ طی تماس تلفنی بااتاق فرمان اورژانس ۱۱۵اعلام شد که خانم باردار تبعه افغانستان در حال انجام زایمان در یکی ازمرغداریهای روستاهای اطراف جهان آباد می باشد. بلافاصله پس از وصول این خبر پرسنل پایگاه اورژانس گردنه ملااحمد به محل اعزام شده و با توجه به اینکه مرحله اول زایمان انجام شده بود مراحل خشک کردن، تمیز کردن راه هوایی و همچنین جدا کردن بند ناف نوزاد صورت گرفت. در نهایت جهت اقدامات ومراقبتهای درمانی تکمیلی مادر و نوزاد به بیمارستان حشمتیه نایین منتقل شدند،(پرسنل حاضر دراین ماموریت آقایان محمد عابدی و حمیدرضا ازادفر بوده اند.)

برگزاری دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان نایین

در تاریخ ۱۳۹۵/۳/۲۶با حضور فرماندار محترم شهرستان،اعضای شورای اداری،مدیریت ،معاونت بهداشتی و مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان نایین در محل سالن اجتماعات فرمانداری تشکیل گردید.دراین جلسه در مورد کنترل کیفی منابع آب آشامیدنی شهری و روستایی و اجرای طرح سما (سلامت مردان ایرانی)بحث و تبادل نظر گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان خود مراقبتی در پیشگیریاز ابتلا به کبد چرب

واحد سلامت جمعیت و خانواده در تاریخ ۱۳۹۵/۰۳/۲۴ به همت واحد آموزش سلامت اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان خود مراقبتی در پیشگیری از ابتلا به کبد چرب ویژه رابطین بهداشتی ادارات شهرستانی نایین در محل سالن اجتماعات شبکه نمود در این جلسه در خصوص معرفی و بیان اهمیت بیماری کبد چرب روشهای پیشگیری ، تشخیص بیماری و... مطالبی توسط معاونت بهداشتی شبکه ارائه گردید. در پایان بسته های آموزشی بین رابطین توزیع گردیدو به سوالات مدعوین پاسخ داده شد.

پلمپ یک واحد نانوایی

در تاریخ ۱۳۹۵/۳/۲۵یک واحد نانوایی به علت استفاده مکرر از جوش شیرین با هماهنگی ارگان های مربوطه پلمب گردید . مهندس پور عابدی مسئول واحد بهداشت محیط شهرستان نایین متذکر گردید با نانوایهایی که از جوش شیرین در عمل آوری نان استفاده می کنند به شدت برخورد خواهد شد