برگزاری کنفرانس یک روزه مدیریت بحران در مراکز درمانی

روز پنج شنبه مورخ ۹۶/۸/۲۵ کنفرانس یک روزه مدیریت بحران در مراکز درمانی با حضور جناب آقای علیرضا کیخایی مسئول مدیریت بحران و پدافند غیر عامل مرکز حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جهت کلیه رشته های بهداشتی، درمانی ،اداری مالی وخدمات شاغل در شبکه بهداشت و درمان نایین در محل سالن اجتماعات فرمانداری نایین برگزار گردید.

همکاران محترم سرکار خانم عفت بلانی و آقای حجت اله اسدی

مصیبت وارده را خدمت شما و خانواده محترم تسلیت عرض نموده و از خداوند متعال علو درجات آن مرحومه و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل خواستاریم ما را در غم خود شریک بدانید.

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نایین

پیام تسلیت

بر اثر زلزله یکشنبه شب  در بخش غربی کشور،  متاسفانه تعدادی از هموطنان عزیزمان در استان‌های مختلف، جان خود را از دست داده‌اند و عده ای نیز مصدوم شده‌اند.
▪️"روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان نایین" این ضایعه دردناک را به خانواده‌های قربانیان و عموم مردم ایران، تسلیت می‌گوید.

کنفرانس مدیریت خطر و بحران در مراکز درمانی

کنفرانس مدیریت خطر و بحران در مراکز درمانی ویژه  پزشک ، دندانپزشک ،کارشناس و کاردان پرستاری ،اتاق عمل،بیهوشی ،مامایی،رادیولوژی، علوم آزمایشگاهی ، فوریتهای پزشکی،بهداشت عمومی ،بهداشت حرفه ای و بهداشت محیط

ثبت نام از طریق سامانه آموزش مداوم

هزینه ثبت نام جهت پزشکان ۱۰۰/۰۰۰ ریال کارشناس و کاردان ۵۰/۰۰۰

مکان : سالن اجتماعات  فرمانداری نایین

تاریخ برگزاری : پنج  شنبه ۱۳۹۶/۰۸/۲۵ ساعت ۸/۳۰

کنفرانس اورژانس های ارتوپدی

کنفرانس اورژانس های ارتوپدی با حضور دکتر اسماعیلی متخصص محترم ارتوپدی و آقای محمد حسین سلطانی کارشنا س ارشد پرستاری جهت پزشک،پرستار ، اتاق عمل ، بیهوشی و تکنسین فوریتهای شاغل شبکه بهداشت و درمان نایین در ۲۱آبان ماه  درمحل سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت شهدا برگزار گردید.

دومین جلسه کارگروه درحوزه سلامت

روز جمعه مورخ ۱۳۹۶/۰۸/۱۹ ساعت ۷/۳۰  شب دومین جلسه کارگروه حوزه سلامت در محل دفتر ارتباط مردمی نماینده محترم نایین با حضور جناب آقای دکتر عباسعلی پور بافرانی نماینده شهرستانهای نایین و خور وبیابانک و جناب آقای میرزابیکی معاون محترم فرماندار ،مدیر شبکه ، مدیر داخلی و پرسنل ستاد و بیمارستان تشکیل گردید در این جلسه مشکلات مربوط به حوزه بهداشت و درمان مورد بررسی قرار گرفت .

برگزاری کنفرانس اورژانس های شایع ارتوپدی

برگزاری کنفرانس اورژانس های شایع ارتوپدی ویژه متخصصین ارتوپدی،داخلی،پزشک عمومی،پرستار،اتاق عمل،هوشبری،رادیولوژی و تکنسین فوریتهای پزشکی(دارای ۳ امتیاز آموزش مداوم معادل ۶ ساعت ضمن خدمت  )

ثبت نام از طریق سامانه آموزش مداوم

تاریخ ثبت نام: ۱۳۹۶/۰۸/۱۴

هزینه ثبت نام جهت پزشکان ۱۰۰/۰۰۰ ریال کارشناس و کاردان ۵۰/۰۰۰

مکان : سالن اجتماعات مرکز جامع سلامت شهدا

تاریخ برگزاری : یک شنبه ۱۳۹۶/۰۸/۲۱ ساعت ۸/۳۰

برگزاری آزمون توجیهی بدو خدمت

به اطلاع آندسته از همکارانی که دوره توجیهی بدو خدمت را طی ننموده و یا در سنوات گذشته حد نصاب نمره قبولی را کسب نکرده اند می رساند آزمون فوق در روز سه شنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۸/۳۰ساعت ۱۹-۱۶بصورت الکترونیکی برگزار میگردد.لازم به ذکر است پرسنل محترم بعد از قبولی ، حد اکثر تا یک هفته بعد از امتحان جهت دریافت و تکمیل فرم گزارش شناخت به واحد آموزش کارکنان شبکه مراجعه نمایند .

اطلاعیه

به اطلاع می رساند طبق قرارداد منعقد شده بین شبکه بهداشت و مدیریت استخر کوثر نایین، پرسنل محترم می توانند از از تاریخ ۹۶/۸/۱۴ لغایت ۹۶/۱۲/۱۰ از تخفیف ۶۰درصد( مبلغ ۳۰۰۰۰ریال) بلیط استخر استفاده نمایند.لازم است  کارکنان شاغل در ستاد شبکه، اورژانس۱۱۵،مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت جهت  تهیه بلیط به امور رفاهی شبکه و پرسنل بیمارستان به واحد کارپردازی( آقای زمانی) مراجعه نمایند.

بازدید کارشناسان گروه توسعه آموزش و بهسازی منابع انسانی دانشگاه

در روز پنج شنبه مورخ ۱۳۹۶/۰۸/۱۱ سر کار خانم صادقی مسئول محترم آموزش ضمن خدمت دانشگاه به همراه آقای فاتح کارشناس آموزش از ستاد شبکه و همچنین از بیمارستان حشمتیه بازدید نمودند.